просп. Глушкова, 9в

Якщо ви шукали ідеальну квартиру в найкращому районі Київа, терміново телефонуйте, ВИ ЇЇ ЗНАЙШЛИ!!! ДЛЯ КОЛЕГ СПП 1-й поверх - вітальня прикрашена ВОДОСПАДОМ по склу. Вся стіна вітальні між панорамним вікном і водоспадом з натурального зеленого скандинавського моху виробництва Італії; - сучасна багатофункціональна кухня, яка оснащена якісною німецькою побутовою технікою фірми Bosch і холодильником фірми Liebherr. - спортзал обладнаний всім необхідним для заняття фітнесом в домашніх умовах 2-й поверх - майстер-спальня; - а ось до кімнат для дітей дизайнери підійшли з особливою увагою. Креативне рішення розмалювати стелю веселими звірятами, а стіни квіточками з рамками дозволяє дитячої придбати свій особливий шарм. А використання кондиціонера фірми Mitsubishi з інтуїтивним кондиціонуванням убезпечить вашу дитину від небажаного переохолодження. - самої чарівною кімнатою пентхауса є ванна кімната на другому поверсі. Вона оснащена гідромасажною ванною для двох, душем і найпривабливіше – це панорамна стіна. Вікно на весь зріст дозволило значно збільшити освітленість кімнати в період від світанку до заходу сонця. Це відмінно позначилося на загальному сприйнятті інтер’єру. Екстравагантне рішення прибирає межі між зовнішнім світом і Вами! - всі меблі американського виробника дизайнерської лінійки - тришарова паркетна дошка (Чехія); - італійські освітлювальні прилади; - система антизатопления у ванних кімнатах; - плитка (керамограніт) і сантехніка фірми Kerasan; I - вентилятори з натурального дерева з пультами (Італія); - дистанційне відкривання дверей через додаток; - штори та текстиль виготовлені з натуральної тканини (Австрія); - чорні дизайн радіатори Terma. - Охорона, віддалене відеоспостереження, сигналізація, датчики руху, тривожна кнопка.

Глушкова академіка просп., 9в

Пропозиція без комісії. Голосіївський район. Продаж просторої 3к квартири по проспекту Глушкова 9В. Загальна площа-106,3 кв.м, житлова-50,63 кв.м, кухня-18,32 кв.м. Найкращий поверх 2 з 25, висота стелі-2,7 м Дизайнерська 3-кімнатна квартира повністю укомплектована. Прокладали нові якісні труби опалення, замінені усі труби водопостачання (фітінгова система), замінена електропроводка, кожна ділянка окремо виведена на розподільчий щиток, нові батареї з індивідуальним керуванням температури. Змінені вікна на якісні 7-ми камерні з австрійською фурнітурою. -простора кухня (18,23 кв.м.) в наявності вся необхідна побутовою техніка Bosch (духова шафа, варильна поверхня, вбудований холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина, витяжка) та якісні екологічні меблі. - 2 санвузли в імпортному кахелі з підігрівом підлоги, з системою захисту від потопу (4 точки встановлення електродатчиків), 5-ти ступенева очистка води з системою "Зворотній осмос". Встановлено 2 бойлери для підігріву води (50л,100 л) з системою переходу на 1 бойлер в разі виходу з ладу одного. - простора комора для зберігання речей, велика гардеробна з безліччю полиць. - вітальня (19,83 м.кв) з необхідними меблями. - спальня (12,84 м.кв) з великим ліжком- лакований дуб з підйомною системою та ортопедичним матрацем. - укомплектована дитяча кімната (17,96 м. кв) з замками захисту від дітей. - 3 кондиціонери CH, які працюють на обігрів при відсутності опалення і вивід під четвертий. Всі меблі в квартирі зроблені з екологічних матеріалів. Встановлені датчики охоронної та пожежної сигналізації. В будинку є глибокий підземний паркінг, який облаштовано під укриття. Будинок монолітно-каркасний знаходиться в тихому місці на масиві Теремки-1 з закритою територією, охороною, шлагбаумом, необхідними магазинами. Вся потрібна інфраструктура поруч: школи, дитячі садки, парк ВДНГ(3 хвилини і своя калітка до входу), парк Феофанія, Пирогово, ТРЦ Магелан, Республіка, Епіцентр Гарна транспортна розвязка: метро Теремки, Іподром, поруч зупинка громадського транспорту. За більш детальною інформацією телефонуйте та приходьте на перегляд! З повагою, Ольга.

ексклюзив
Глушкова академіка просп., 9В

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж видової, світлої та просторої квартири! Планування: кухня-вітальня загальною площею 37 м2, дві окремі кімнати, гардеробна та два санвузли (душ, ванна). Вбудована кухня (варильна поверхня, духова шафа, посудомийка і витяжка), підігрів підлоги, 3 кондиціонери, пральна машина, 2 бойлери. Мебльована спальна кімната. Індивідуальні лічильники. В квартирі ніхто не проживав. Гарний краєвид, зручна транспорта розвязка, метро Іподром та Теремки пішки 5-7 хвилин.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 9В
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Проспект Академіка Глушкова 9В Пропонується на продаж чудова однокімнатна квартира в новобудові на проспекті Академіка Глушкова, 9в, у Голосіївському районі, розташована на 22-му поверсі 24-поверхового будинку. Площа квартири становить 47 квадратних метрів, з великою кухнею 12 кв. м, гардеробом 5 кв. м, ванною 4 кв. м та лоджією 5 кв. м. Ця квартира має вигляд з новим ремонтом, і з вікон відкривається панорамний вид на Голосіївський парк та ВДНГ. У будинку є охорона, а також додатковий великий тамбур з додатковими дверима разом із сусідами. Комплекс обладнаний трема ліфтами, підземним паркінгом, гостьовою стоянкою. Квартира продається з меблями та побутовою технікою, включаючи обладнану кухню, двоспальне ліжко, диван, стіл, комод, барну стійку з барними стільцями, великий гардероб. За наявності також бойлер, пральна машина, холодильник, посудомийна машина, духова шафа і варильна панель Miele, телевізор, Wi-Fi, світлодіодне зоноване освітлення. Крім того, є 2-зонний електролічильник, індивідуальний лічильник опалення, лічильник на воду. Зручна транспортна розвязка: метро Іподром і Теремки знаходяться в 7-10 хвилинах пішки; на машині легко виїхати як на Глушкова, так і на Окружну. У житловому комплексі розташовано кілька продуктових магазинів, Ашан знаходиться в 7 хвилинах пішки, а ринок "Столичний" - за 10 хвилин їзди. З вікон видно парк ВДНГ, тенісні корти, картинг. Запрошую Вас на перегляд!

Глушкова академіка просп., 9в

Терміново! Квартира з шикарним видом на Голосіївський парк. Новий ремонт. У квартирі є всі необхідні меблі та сучасна техніка кращих виробників. Хороший варіант для проживання. Є підземний паркінг, охорона, відеоспостереження, поруч розважальний центр "RESPUBLIKA Park". Вся інфраструктруктура. 24/23 поверх, площа: 50,0/17,9/11,3 м2 Планування - кухня-студіо, спальня в ніші. Висота стелі - 3м. Тамбур з ремонтом на 2 квартири ТОРГ! Глушкова Академіка просп., 9в, будинок 2015р., утеплений фасад зовні (мінвата), 3 ліфти, поруч "Льодовий стадіон", картинг-центр, ТРЦ "Магелан", дельфінарій "Немо", церква, недалеко Голосіївський парк, культурно-етнічний парк "Феофанія".

Глушкова академіка просп., 9в

Продам 2к квартиру, Голосеевский район, Глушкова 9В, дом 2014 г.п, монолит, утеплен минеральной ватой, 12 этаж/24, 72м2, кухня 13,5м2, подземный паркинг, территория вокруг дома огорожена, шлагбаум при въезде, большая парковка возле дома, видеонаблюдение, охрана в парадном, 4 лифта. Квартира в идеальном состоянии с качественным ремонтом(делали для себя), остаётся вся мебель и техника что на фото. Вся мебель делалась под заказ. Счетчики на все. Развитая инфраструктура района. Рядом с домом ВДНХ, Голосеевский парк, лес-3 мин пешком, ТРЦ Магеллан, ТРЦ Республика, Эпицентр, Сильпо, АТБ, метро 7 мин пешком, удобная транспортная развязка. Чистая продажа. В собственности более 3 лет. 150000 у.е. Без %

Глушкова академіка просп., 9В

Продам квартиру в Голосіївському районі Києва. Житловий комплекс 2014 року побудови. Проспект Глушкова, 9В Поруч вулиці: Заболотного, Теремківська, Братів Шеметів Житлові комплекси мікрорайону: Respublika, Метрополіс, Теремки, Венеція, Сонячна Брама, Успішний квартал, Евріка Метро: Іподром, Теремки та Виставковий центр в пішій доступності Квартира дійсно сонячна та тепла. Комфортне планування простору: окрема світла спальня кімната, кухня- вітальня з балконом, гардеробна кімната. В квартирі зроблено: розводка електрики, води, стяжка та штукатурка, встановлені деревʼяні панелі, зроблене комфортне перепланування. ТЕХНІЧНА ІНФОРМАЦІЯ * Загальна площа: 46,6 m2 * Кількість роздільних кімнат: 1 * Вбиральні (санвузли): 1 * Поверх: 21-й з 24-х * Лічильники: тепла, води, світла * Парковка: підземна (паркінг), гостьова Дизайн проект в подарунок

можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 9в