просп. Героїв Сталінграда, 20а

Продаж 2-кімнатної квартири в унікальному місці - поряд з Оболонською набережною за адресою: Володимира Івасюка (колишній Героїв Сталінграда), буд. 20-А. Прекрасне місце для життя, прогулянок, відпочинку та заняття спортом. Затока Оболонь, пляж, спортивні майданчики, прокат каяків та катамаранів, кафе та ресторани, церква. Найближчий супермаркет Сільпо знаходиться за пять хвилин ходьби, станція метро Мінська знаходиться за 15 хвилин ходьби. Цегляний будинок 1999 року побудови. Квартира знаходиться на 7-му поверсі 16-ти поверхового цегляного будинку. Усі вікна виходять на тихий бік. Встановлено нові ліфти. Пильний консьєрж. У парадному встановлено Індивідуальний Тепло Пункт. Квартира має загальну площу 59,7 кв.м., включає дві окремі кімнати площею 16,7 та 15,6 кв.м., кухню 8,8 кв.м., передпокій 10,5 кв.м., суміщений санвузол, а також дві лоджії. Чистий та акуратний ремонт, дубовий паркет, двері з натурального дерева. Встановлено бойлер та кондиціонер. Тамбур на 3 квартири. Пропозиція від міжнародного агентства нерухомості RE/MAX за ціною, погодженою із власником.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 20а

Продається простора 2-кімнатна квартира поряд з Оболонською набережною, на Володимира Івасюка (колишній Героїв Сталінграда), буд. 20-А. Це унікальне місце з чудовими можливостями для прогулянок, відпочинку та занять спортом. Затока Оболонь, пляж, спортивні майданчики, прокат каяків та катамаранів, кафе, ресторани та навіть церква - все поруч для комфортного життя. Найближчий супермаркет Сільпо всього за пять хвилин пішки, а станція метро Мінська - за 15 хвилин ходьби. Квартира розташована на 8-му поверсі 16-ти поверхового цегляного будинку, усі вікна виходять на тихий бік, а також встановлені нові ліфти для зручності.

Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 20а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

3-к квартира; Оболонь; Набережна; Парк Наталка. Продаж квартири в найкращому районі Києва.вул.Володимира Івасюка( проспект Героїв Сталінграду)20А; цегляний будинок, поруч Парк Наталка. Три окремі кімнати, простора кухня, гардеробна (кладова) на балконі; два засклених балкони; з вікон кухні, спальні та гостьової кімнати, відкривається заспокійливий вид; вікна іншої спальні у тихий двір. Можливо , деякі елементи декору та сам ремонт, потребує удосконалення, і ми це розуміємо; але розташування будинку та планування - не залишить Вас байдужим. До Зустрічі на перегляді.

Квартира з ремонтом; Оболонь; Парк Наталка; Без Комісії
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Київ, Івасюка Володимира просп. (Г.Сталінграду) 20а, Будинок 1997р., Пропонується видова двостороння квартира в цегляному спецпроекті на Оболоні, чудовий вид на Дніпро та церкву! Планування квартири - всі кімнати роздільні, кухня збільшена за рахунок лоджії, є 2 лоджії з кімнат, просторий хол, квартира в житловому стані, в санвузлах - потребує ремонту. Квартира вільна та готова до продажу! Будинок знаходиться біля набережної Дніпра, має великий двір з парковкою та відеонаглядом всіх підїздів та терріторії подвіря. Поруч безліч магазинів, ресторанів, кафе; школа-ліцей, церква , гольф-клуб, пляж - все це складається в чудову інфраструктуру масиву. Метро Мінська -10 хв.пішки.

Продам 3 к.квартиру Оболонський р-н.