просп. Бажана, 8б

Продам затишну світлу трикімнатну квартиру в сучасному жк Ювілейний за адресою Бажана 8б. Закрита територія, що охороняється, відеоспостереження, камери на поверхах! Охорона на вході (не консєрж). Новий ремонт, уся побутова техніка, студія-кухня і 2 кімнати і 2 з/у роздільні. У квартирі зроблений якісний дизайнерський ремонт, стиль (мінімалізм, скандинавський) з використанням екологічних дорогих обробних матеріалів - паркетна дошка, декоративна штукатурка, італійська і іспанська плитка. Уся сантехніка Villeroy&boch, Grohe, техніка Вosch, кондиціонери Daikin в кожній кімнаті. У квартирі приголомшлива простора кухня-студио, із зручною зоною тв. Є можливість встановити проектор і зробити домашній кінотеатр. Ліжко двоспальне з ортопедичним матрацом. Простора ванна кімната з ванною. Санвузол з душовою кабіною. Посудомийна машина Варильна панель Духова шафа Bosch Мікрохвильова піч Bosch Холодильник Пральна машина Bosch Смарт телевізор 50 дюймів Samsung Холодильник Пральна машина Bosch Смарт телевізор 50 дюймів Samsung Бойлеры у ванні і в санвузлі ( 80,100л) Є робочий стіл для компютера, wifi У квартирі дуже круте багатогранне сучасне лід освітлення, яке дозволить приглушити яскраве світло в приміщенні для вечірнього релакса. колеги !!будь ласка !!! без дублювання реклами !!!

Продаж 3 кім. вул. Миколи Бажана 8Б ЖК Ювілейний Осокорки

Продаж 2-к квартири, вул. Бажана Миколи, ОсокоркиПродажа 2-к квартиры, ул. Бажана Николая, ОсокоркиПродається видова 2к квартира по проспекту М. Бажана, 8Б. Повний пакет документів. Будинок знаходиться за 5 хвилин пішки від метро Осокорки. Квартира світла. Стильний дизайнерський ремонт із якісних матеріалів. Повністю мебльована та укомплектована брендовою технікою (посудомийна та пральна машини, холодильник, духова шафа, варильна поверхня). Вбудована кухня. Гардеробна кімната. Чудовий панорамний вид з вікон. Відеоспостереження індивідуальне (камера підключена до телефону) та по всьому будинку (на кожному поверсі по чотири камери спостереження). Ліфти OTIS. Охорона на вході до будинку. Закрита територія. Вхід та вїзд на територію та до будинку - за індивідуальними брелоками. Дбайливе керівництво ОСББ та низьки тарифи на комунальні послуги. Чиста та доглянута вхідна група (в приміщенні є в наявності платіжний термінал, кавомашина, бокси Нової пошти). На подвірї будинку квіти, альтанки для відпочинку. Для занять спортом є різноманітні тренажери. Дитячий майданчик для ваших малюків. Ідеальне місце для проживання. Зручна транспортна розвязка. Дві хвилини до магазину Новус. Поруч Sport Life, підземний паркінг, гімназія, дитячий садочок, медичні заклади. В квартирі залишається все, як на фото (окрім власних речей).#A52

Продаж 2-к квартири, вул. Бажана Миколи, Осокорки

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Бажана Миколи просп., 8б. ЖК Ювілейний. Затишна, простора двокімнатна квартира з ремонтом, меблями із всією необхідною технікою. Зручне планування з холом, великою кухнею. Є всі лічильники (на тепло, на воду і світло), тихий зелений двір, поруч дитячий садок, нова школа, супермаркети "Новус", аптеки, і все необхідне для комфортного проживання. Зручна транспортна розвязка, ст.М"Осокорки" - 5 хвилин.

Бажана Миколи 8б продаж Осокорки

Житлові комплекси у Київ