Кловський узвіз, 5

АКТУАЛЬНО !!! Чудова по плануванню квартира в престижному бізес-класу будинку, що розташований в серці Печерських Липок. Дві спальні, гардеробні кімнати, два великих санвузли, простора вітальня поєднана єдиним простором зі зручною кухнею. Будинок розташован на Кловський узвіз, побудований у 2004 році, презентабельна вхідна група, власна закрита територія під воєнізованою охороною, підземнийпаркінг, безкоштовна парковка біля будинку. Поруч Маріїнський парк, 10 хвилин пішки до Хрещатика. Чудова пропозиція для проживання в Центрі Києва.

Кловський узвiз, 5

Стильные двухуровневые апартаменты в современном доме, высокий этаж. За окнами – потрясающая панорама города, обзор почти 360 градусов, вплоть до далекой, зримо закругленной линии горизонта. Живописные киевские виды придают интерьеру стильный урбанистический колорит и привносят ощущение «мой дом – моя крепость». Зонирование вполне традиционно и целесообразно: первый уровень – гостевая территория, второй – частная. Помимо собственной гостиной на первом уровне находятся кабинет и кухня (рядом «спрятаны» хозяйственная комната и гостевой санузел), гардеробная. Раздвижные полупрозрачные перегородки (выезжают со стены) позволяют при необходимости отделить кабинет и кухню от гостиной или, наоборот, объединить в цельное пространство. На второй уровень ведет лестница со стеклянной площадкой между пролетами. Наверху разместились две спальни, ванные комнаты, гардеробная и гостиная-зимний сад. Установлены центральная система кондиционирования, подогрев полов, в ремонте использованы натуральные качественные материалы – паркетная доска, камень, техника Miele. За квартирой закреплено паркоместо в подземном паркинге.

Продажа двухуровневых апартаментов Кловский спуск 5, 250м2, Печерск

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Працюю на пряму від власника! Пропонуємо унікальну квартиру у статусному будинку, який розташований на Липках. Унікальність цієї квартири, у тому, що це єдина квартира у будинку, яка має власну теплу опалювальну терасу 73 м2. Загальна площа 146 м2 та терасса 73 м2.Зараз ця кімната для відпочику. В квартирі якісний ремонт. Велика гостинна-їдальня, 2 спальні, кабінет, гардеробні кімнати, 2 великих санвузли. Квартира повністю мебльована та має усю необхідну техніку. Запрошуємо Вас на пергляд!

Кловський узвіз 5, Печерськ,Центр, метро Арсенальна
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру собственник. Замечательная по планировке и качеству ремонта квартира в престижном бизес-класса доме в Центре Киева. Ремонт в классическом стиле из натуральных материалов, столярка выполнена на заказ, встроенная техника ведущих мировых производителей, итальянская мебель и люстры, приятная аура. Парадное солидное, круглосуточная охрана. Рядом Мариинский парк, 10 минут пешком до Крещатика. Прекрасное предложение для проживания в Центре Киева. Дом 2004 года бизнес-класса в самом престижном районе Киева, возле дороги, собственная закрытая территория, военизированна охрана, рядом Мариинский парк.

власник
Продам квартиру Кловский спуск 5 собственник

Продається квартира 3-х рівнів в самому центрі Києва за адресою: Кловський узвіз, 5 Квартира 500 м2 з унікальними видами на Урядовий квартал, Дніпро та Маріїнський парк Ремонт квартири виконаний в класичному стилі, все продумано до дрібниць. Планування: 1-й рівень площею 150 м2: - вітальня з бібліотекою та їдальнею (повністью укомплектована італійськими меблями та німецькою телевізійною системою); - гардероб; - гостьовий с/у (ванна кімната); 2-й рівень площею 150 м2: - master bedroom з гардеробною та з ванною кімнатою (джакузі та паровий душ) ; - дитяча кімната з гардеробною та с/у (душ і джакузі); - кладовка; 3-й рівень площею 200 м2ї - домашній кінотеатр з високим рівнем звукоізоляції; - вітальня з гардеробною та с/у (джакузі та душова кабіна); - гостьова кімната; - зона для занять спортом; - с/у (тропічний душ); - ігрова кімната; - пральня з кухнею та санвузлом для персоналу Технічне оснащення: - розумний будинок, мультирум, професійна система очищення повітря і води; - видові деревяні вікна з червоного дерева, склопакети з термозахистом, протиударні скла, мармурові підвіконня; - паркет з мербау і горіха, деревяні сходи з французьким литтям; - шовкові шпалери, тюль та гардини; - кришталеві люстри і бра; - авторський дизайн дверей; - 2 виходи з квартири; - система сніготанення на даху; - ліфтова зона в єдиній стилістиці з квартирою Паркінг: 4 паркомісця в підземному паркінгу входят у вартість квартири Інфраструктура: Вдале місце розташування будинку поблизу красивого Маріїнського парку, 5 хвилин пішки До метро Кловська/Арсенальна - 10 хвилин пішки.

ПРОДАЖ/Квартира 3-х рівнева, з класичним ремонтом, Кловський узвіз