бульв. Українки, 7а

Правий берег, Центр, Печерськ, м. Печерська, м. Кловська, м. Палац Спорту, Гулівер. Шикарна, повністю укомплектована 3-кімнатна квартира у самому центрі Києва, за адресою бул. Лесі Українки 7а. Площа 141,7 кв.м. із якої житлова 74,9 кв.м. - у квартирі панорамні видові вікна на Гуллівер та Бессарабську площу. - 2 великі засклені лоджії з батареями - 7,7 кв.м. та 12,3 кв.м. - 2 санвузли (6 кв. м. та 3,8 кв.м.) в імпортному кахелі з підігрівом підлоги укомплектовані: ванною, душовою кабіною, пральною машиною, безліччю полиць для зберігання речей, брендова сантехніка. - хол: підлога у дорогому кахелі, німецькі міжкімнатні двері, виготовлені на замовлення. - спальня (23,2 кв. м) з великим ліжком та ортопедичним матрацем, письмовим деревяним столом, плазмою. - кабінет (32,8 кв. м.) зі шкіряним диваном та кріслами, письмовим столиком та величезною плазмою. - у квартирі 5 шаф купе, кондиціонери у кожній кімнаті. - кухня (17,6 кв.м.) укомплектована всією побутовою технікою (духовка, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийка, плита, витяжка), стіл, стільці. - друга спальня (18,9 кв. м) з розкладним диваном, шафою, тумбою. До метро Кловська – 3 хвилини пішки, до Печерської – 7 хвилин. Поруч є все необхідне для комфортного проживання – пошта, магазини АТБ, Велика Кишеня, Good Wine, дитячий садок, аптеки, спортлайф та ресторани, магазини одягу, Олександрівська лікарня, сквер, місця для спорту та відпочинку. Телефонуйте, з повагою Катерина.

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 7а

Продаж чотирикімнатної квартири в центрі Києва. Пропонуємо чотирикімнатну квартиру в центрі Києва за адресою бульвар Лесі Українки, 7А. Це простора і світла квартира з красивим видом. Квартира розташована на 9 поверсі в 23-поверховому будинку. Загальна площа становить 143 кв. Планування включає в себе 2 великі кімнати, 2 затишні спальні з вбудованими шафами, вихід на 2 просторі лоджії-тераси, 2 санвузли. Встановлено лічильники на все. Це ідеальний варіант для комфортного життя в центрі Києва або інвестицій з гарантованим доходом. Найближчі станції метро - Кловська 5 хвилин пішки, Печерська - 7 хвилин пішки. До БЦ «Парус» - 5 хвилин пішки, до ТЦ «Гулівер» - 7 хвилин пішки, до вулиці Хрещатик - 12 хвилин пішки. Будинок із цілодобовим консьєржем, 3 ліфти. Також є подвійне паркувальне місце в будинку (за окрему плату), вхід до паркінгу як з будинку, так і з вулиці Л. Первомайського.

Лесі Українки бульв., 7а

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонуємо унікальну можливість придбати чудову 2-кімнатну квартиру з балконом на бульварі Лесі Українки, 7а. Планування: передпокій, ванна кімната, кухня-вітальня, офіс, спальня, закритий та відкритий балкони. Ремонт виконаний за авторським проектом, спільно з дизайнером, і привертає погляд своєю вишуканістю та стилем. Меблі спеціального замовлення від Verdi та Freid забезпечують вищий рівень комфорту. У квартирі встановлена побутова техніка від світових брендів люкс-класу, гарантуючи найкращі технічні рішення та функціональність. Підігрів підлоги по всій площі забезпечує тепло та комфорт навіть у холодні дні. Приходьте на перегляд та насолоджуйтесь панорамним видом, який вас надихатиме кожного дня.

Лесі Українки, 7а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ексклюзив Продаж панорамної квартири за адресою бульвар Л.Українки 7, Київ, Печерськ Перед вікнами уже нічого не збудується Красиві види на захід сонця, і стадіон Олімпійський В інтерʼєрі використано натуральні камені мармур і травертин (кухня, с/у) Якісна сантехніка і меблі Багато місць для зберігання речей які імітовані під стінові панелі 2 окремі спальні (одна з них з балконом) 2 с/у Дещо закінчують з ремонту - вимикачі, гардини, зберуть мармуровий стіл що в коробці… За потреби привезуть дорогі/брендові але б/у меблі з іншої квартири Хороші сусіди Площа 96м2 Вартість найкраща в цьому будинку - 257 000$

Лесі Українки бульв., 7а

Квартира з ремонтом у самому серці Києва! Продається 2-кімнатна квартира на бульварі Лесі Українки, 7а. У помешканні дві затишні спальні, велика кухня-вітальня, гардеробна, дві лоджії. Зроблено дорогий, якісний ремонт. З вікон відкривається чудовий краєвид. У наявності вся необхідна побутова техніка: посудомийна машина, холодильник, варильна панель, мікрохвильова піч, духова піч, витяжка, фільтр для води, пральна машина, 3 телевізори, італійські кришталеві люстри, італійські мякі меблі. У ванній — мармур і якісна сантехніка, багато місць для зберігання речей. Підігрів підлоги для комфортної температури. Будинок зведений 2011-го року, чистий цегляний під’їзд, три ліфти, вхід з двору. Багатоярусний автоматичний паркінг. Чистий та охайний двір, на території дитячий майданчик, підземний паркінг, бомбосховище, шлагбаум, охорона. Поруч торгівельний центр «Гулівер», школа, дитячі садочки, дитячі майданчики, бізнес-центр «Парус». Поруч спортзал, басейн, супермаркет, парк, аптеки, поліклініки, ресторани, кавярні, кінотеатр, театр, відділення банку, «Бессарабський» ринок. Зручна транспортна розвязка. До станції метро «Кловська» — 8 хвилин, «Українських героїв», «Печерська», «Олімпійська, «Палац спорту», автобус, тролейбус, зупинка під домом. Ціна 150 000 або найкраща пропозиція. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 7а

Предлагается просторная, видовая 4к квартира в доме 2011 года на бул. Леси Украинки 7а, ЖК "Премиум". В квартире 4 отдельные комнаты и просторная кухня, 3 санузла, 3 гардероба, 3 лоджии. В квартире выполнен качественный, новый ремонт, оснащена мебелью и техникой необходимой для жизни, в тоже время остается возможность реализации дополнительного уюта и доукомплектовать мебелью по своему вкусу. Прекрасный вид на центр города! Комплекс имеет подземный паркинг, видеонаблюдение, охрану. Рядом есть вся необходимая инфраструктура: супермаркет, аптеки, магазины, заведения общественного питания. Очень удобная транспортная развязка, так же в пешей доступности несколько станций метро: Печерская, Кловская.

Продажа 4к квартиры (190м2) в центре! Леси Украинки 7а, Печерск

Продажа дизайнерской видовой двухуровневой 3 комнатной квартиры (168м2) в новом доме на бульваре Леси Украинки 7А,Печерск Квартира в центре Киева. В квартире не кто не жил. Светлая и очень просторная, 2 спальни, большая кухня-гостиная, 2 с/у. Выполнен качественный ремонт по индивидуальному дизайн-проекту с использованием экологически чистых материалов камень,дерево(мрамор,оникс дуб) Укомплектована современной мебелью и техникой от мировых производителей. Рядом БЦ .Возможна продажа с паркоместом.Цена с паркингом 460000у.е.

Леси Украинки 7а.Двухэтажный видовой пентхаус  170м2.Без комиссии.

Житлові комплекси у Київ