вул. Срібнокільська, 1

2 к. Срібнокільська, 1, до м. Осокорки - Позняки 10 хв. Загальна площа 85 кв. м, 17 поверх. Квартира в елітному ЖК, лоджія. Квартира у відмінному стані, повністю мебльована, вся необхідна техніка, кондиціонер, інтернет, бойлер, посудомийна машина. Консьєрж. Вид на пр-кт Бажана, озеро. Є підземний паркінг та дві відкриті стоянки, ТЦ Аркадія, Тц In Silver, Сільпо, АТБ,, ринок. 5 хв. ходи Інженерна гімназія, поруч 2 школи.

Срібнокільська вул., 1

Здається 3к квартира на 17 поверсі 100м2. Квартира повністю обладнана для комфортного проживання. Окремо спальна кімната( шафа купе,двоспальне ліжко,комод,кондиціонер), дитяча кімната ( шафа купе,ліжко), коридор( шафа купе), вітальня ( мякі меблі, телевізор, кондиціонер), кухня ( холодильник, вбудована духова шафа, посудомийна машина, витяжка, мікрохвильова піч). В квартирі 2 санвузла. В одному душовий бокс(пральна машина та бойлер) в іншому ванна. Підлога з підігрівом. Продумана безпека квартири( сигналізація і не тільки). Разом з квартирою йде підземний паркінг на 2 паркомісця. Оренда довгострокова.Квартира вільна. Покази по домовленості.

Срібнокільська вул., 1

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Перша здача! Пропонуємо двокімнатну квартиру на вулиці Срібнокільська 1, розташовану всього за 5 хвилин від станції метро Позняки. У квартирі є сучасна побутова техніка, два санвузли, та стильні меблі. Вигідне розташування недалеко від парку Позняки робить її ідеальним вибором для тих, хто любить ранкові прогулянки з чашкою кави. Ми чекаємо на ваш візит для огляду.

Оренда 2к квартири на вул Срібнокільська 1, м Позняки

Оренда двокімнатної квартири на 14 поверсі 36 поверхового житлового будинку за адресою вулиця Срібнокільська 1 ЖК Корона. Квартира загальною площею 89 кв.м., кухня 15 кв.м., планування квартири дві кімнати, велика кухня, два санвузли. Сучасний капітальний ремонт, якісна побутова техніка, в т.ч. бойлер, кондиціонер, система підігріву підлоги у ванній кімнаті, сейф. Комбіноване освітлення для різних зон квартири створює атмосферу затишку, для комфортного сну ортопедичний матрас Mediflex та штори blackout. Квартира дуже тепла. На все встанолені лічильники. Комфортна інфраструктура, все є або в домі, або поруч, магазини, салони, ТЦ, школа, садочки, парк. Зручна транспортна розвязка, метро Позняки 5 хвилин пішки. В будинку є паркінг, є власне паркомісце. Квартира вільна, перегляди за домовленістю, є ще фото та відео, додаткові платежі всі комунальні, комісія АН 50%.

Оренда 2 кімнатної квартири ЖК Корона