вул. Червонопільська, 2г

Оренда 1к квартири в ЖК Паркова Вежа вул. Краснопільська 2г 47/21/1316/27.Закрита територія, охорона, консьєрж, підземний паркінг є на території будинку. Квартира складається з однієї спальної кімнати, кухні, балкона та ванної кімнати. З техніки є холодильник, варильна поверхня, вбудована духова шафа, витяжка. Електричний бойлер на 100 літрів, пральна машина, кондиціонер. У спальні велика шафа, двоспальне ліжко 160200 дві тумбочки, тумба під ТВ, журнальний столик. Квартира тепла, сонячна.Є інші варіанти – телефонуйте, і ми підберемо найкращий варіант для вас. Наша команда допоможе вам у будь-якому питанні - купівля, продаж, оренда, оцінка, аналіз та перевірка документів.З Агентство нерухомості "LubiyDom".

СУПЕР!Оренда 1к Квартири ЖК Паркова Вежа, Вишгородська Киев

Здам однокімнатну квартиру на Червонопільській 2 Г 57 м 2 Квартира простора. затишна .видова з євро ремонтом. Укомплектована всім необхідним для вашого комфортного проживання меблями та побутовою технікою. Добре розвинена інфраструктура дитячий та спортивний майданчик, підземний паркінг. готельна парковка. консьєрж.Закрита територія, що охороняється. відео спостереження. Без тварин! Без дітей! Заселення з 1 червня! Перегляди раніше можна!

Перемишльська вул. (Червонопільська), 2г

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Оренда 3к квартири, вул. Краснопільська , ЖК Паркова БаштаАренда 3к квартиры, ул. Краснопольская, ЖК Парковая БашняПропонується в оренду простора затишна трикімнатна квартира з чудовим виглядом, в ЖК Паркова Башта на Виноградарі. Квартира знаходиться на 17-му поверсі 27 будинку. Загальна площа 114.1 кв.м, 3 кімнати, 2 санвузли, 2 балкони, кондиціонери, повністю мебльована. Кухня простора, обладнана необхідною побутовою технікою. Закрита територія, охорона, консьєрж. На території комплексу є дитячий майданчик, спортивний майданчик, міні-футбольне поле. Зручна транспортна доступність. У пішій доступності знаходяться школи та дитячі садки. Метро Оболонь та метро Героїв Дніпра в 10-15 хвилинах. Є можливість додатково орендувати паркомісце у підземному паркінгу. Від власника без комісії. Додатково до орендної плати сплачуються комунальні послуги.Житловий комплекс «Паркова» Вежа в Києві на правом берегу Дніпра обєднав в собі розвинену інфраструктуру, чудові видові характеристики і зручне місцерозташування. Поряд з новобудовою знаходиться зелений парк з красивими озерами і унікальною флорою. Жителі будинку можуть відправитися сюди, щоб розслабитися після трудового дня або провести вихідні з сімєю. Купити квартиру в ЖК «Паркова Вежа від забудовника «Ковальська» можуть усі бажаючі, оскільки будинок вже побудований і зданий. Ви також можете ознайомитися з відгуками про новобудову на тематичному форумі столиці.#3159.1735.4440

Оренда квартири 114м2, вул. Краснопільська , ЖК Паркова Башта