Довгострокова оренда квартири в обжитому будинку в ЖК Софія, з окремою спальнею і просторою кухнею, поруч зі школою і садочком. Прекрасна локація, гарна, безпечна територія жилого комплексу з ландшафтним дизайном, озелененням, великою кількістю дитячих і спортивних майданчиків, магазинами, кафе, салонами краси, спортзалами та студіями. До Києва всього 900 м!

Мартинова просп., 12

Здається в оренду 2-кімнатна квартира вул. Щаслива 61. Загальна площа 74м2. Розташована на 3 поверсі 5 поверхового будинку. Квартира ідеальна для комфортного проживання. Укомплектована якісними меблями та технікою. Індивідуальне опалення. Сімейний, доглянутий, чистий район. Комплекс з гарним ландшафтом та розвиненою інфраструктурою. Поряд Сільпо, АТБ, Фора. До метро Житомирська, Теремки – 20 хвилин. Квартира готова до перегляду та заселення. Ціна – 19 999грн. Комісія –50%.

Щаслива вул., 61

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Здам на тривалий термін 2х кімнатну квартиру (євродвушку) в ЖК "Львівський Маєток" на Софіївській Борщагівці, розташовану на 3-му поверсі 5-ти поверхового будинку. У квартирі є все потрібне для комфортного життя. Побутова техніка, посуд, невелика кутова ванна кімната, окрема душова, балкон. Квартира оснащена індивідуальним опаленням, двозонним лічильником електроенергії, системою очищення води зворотний осмос. У вартість оренди квартири входить невелика {2,5 м.кв} комора, яка розташована у підвальному приміщенні біля підїзду. Дуже рятує при зберіганні габаритних речей. Одна кімната у квартирі закрита для зберігання речей господарів.Для користування одна спальна кімната, друга - велика кухня-студія, яка також має спальні місця. Загальна площа, що здається - 50м.кв. Поруч із ЖК є вся необхідна інфраструктура: 3 супермаркети, кафе, магазини, поштові послуги, спортивні майданчики, аптеки, стоматології тощо. Без тварин.Комісія 50%, для ЗСУ знижка.

Райдужна вул., 12

Свободна с 1 июня Стильная дизайнерская белоснежная двушка так называемая распашонка на 2 стороны (и во двор и на детскую площадку) Квартира с хорошим дорогим ремонтом все необходимое Не угловая внутри дома на 5 м этаже 10ти этажного дома с лифтом Некурящим в квартире людям без животных,можно с детками Интернет ,стиральная машина,холодильник,плита,духовка 2 лоджии В санузле теплые полы Условия оплаты стандартные 1й месяц и залог ,50% комиссия единоразово Квартиру уже показываем по договоренности 17500 грн плюс комунальные по счетчикам В квартире установлен чешский газовый двухконтурный котел-температуру регулируем сами,зимой экономим на комульных Комплекс с круглосуточной охраной везде камеры На территории детские и спортивные площадки Рядом Новус Фора Атб,KFC,сельпо кинотеатр ,парки и зоны отдыха,банки аптеки вся необходимая инфраструктура Множество маршруток на Киев .9*******01 С уважением Ирина

Сдам долгосрочно хорошим людям шикарная двушка в жк Софиевская Сфера
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здам в оренду дизайнерську двокімнатну квартиру в сучасному жилому комплексі Софія Резиденс. Загальна площа 60м2 Розташована на 5 поверсі 10 поверхового будинку. Є балкон Квартира повністю укомплектована всією необхідною технікою та меблями

Оренда двокімнатної квартири ЖК Софія Резиденс

Оренда чудової двокімнатної квартири з великою кухнею і двома окремими спальнями. Квартира знаходиться за адресою с. Софіївська Борщагівка, пр-т Мартинова буд. 7 Усі необхідні меблі та техніка В квартирі якісний ремонт, всі меблі зроблені на замовлення. По квартирі розведена тепла підлога. Стіни - декоративна штукатурка. Будинок обжитий ЖК Софія Резиденс - комплекс з закритою теріторієй, охорона цілодобово. Власна інфраструктура, біля ЖК є зупинка громадського транспорту, до метро 15 хвилин.

Оренда 2 к квартири ЖК Софія Резиденс  Мартинова 7

Довгострокова оренда, 1-кімнатної квартири ,в ЖК "Затишний квартал". Перша здача, після власників. Автономне опалення. Закрита територія, під охороною. 8-й поверх. У квартирі є все для зручного проживання: - посудомийка - холодильник SAMSUNG - мікрохвольова піч SAMSUNG - духова шафа електрична BOSCH - газова плита GORENJE - диван розкладний - телевізор SAMSUNG - пральна машина INDESIT - сушарка для рушників На території є: дитячі майданчик, фонтани, відкриті спортивні майданчики, футбольне , баскетбольне , волейбольні поля. Магазини, аптеки, салони краси, кавярні. Влітку забудовник планує запустити басейн для жителів кварталу. Поруч з комплексом знаходяться "Сільпо", "Фора", "АТБ", "Thrash" "Novus", "JYSK", "KFC", "Львівські круасани", "ADONIS", "AMEDA", "НОВА ПОШТА", "Meest express", кінотеатр. Від ЖК до м.Академмістечка ходить маршрутка за розкладом, кожні 15 хвилин. Від загальної зупинки ходять марштуки з інтервалом кожні 3-4 хвилин. За додатковими питаннями звертайтесь за номером +38 09*********40 , або пишіть у месенджер.

власник
Оренда квартири довгостроково 1 кімнатна "Затишний Квартал"

Квартира мебльована та укомплектована необхідними побутовими предметами для комфортного проживання. Кухня з якісною побутовою технікою (холодильник, поверхня, духова шафа, витяжка, свч-пічка, чайник, столові приладдя та посуд). Кухня зонована на обідню частину та зону відпочинку, де облаштований м‘який, комфортний диван з розкладним механізмом та ТВ зона. Спальна кімната обладнана спальним місцем (подушки+ковдра), прикроватними тумбами, нардеробною та ТВ. У коридорі - шафа-купе з безліччю полиць і шафок для зберігання. У квартирі є кондиціонер, пральна машина, пилосос, праска, індивідуальне опалення та підігрів підлоги. Біля будинку є паркомісця. Вікна квартири виходять на внутрішній двір з видом на озеро та фонтан. На території містечка працює дитячий садок та гімназія, продуктові магазини, цілодобова воєнізована охорона, фітнес-центр, тренажерний зал, ресторани, кафе, тенісний корт, футбольне поле, сучасні дитячі майданчики для різного віку, пункти побутового обслуговування. Власник 06******54.

власник
ВЛАСНИК!!! ЖК «Софія від Мартинова», довгострокова оренда

Квартира вільна та готова до заселення! Здається у довгострокову оренду для порядних людей. Нова квартира з якісним ремонтом повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. Індивідуальне опалення! Мінімальні комунальні платежі! Всі переваги цього ЖК - закрита територія комплексу, що охороняється, безліч дитячих і спортивних майданчиків, магазини, аптеки, банк в пішій доступності, красиве озеленення території і продуманий ландшафтний дизайн відрізняють нас від інших ЖК, багато зон для відпочинку. Розвинута інфраструктура. Телефонуйте (06*********90, (06*********57

Перша здача!!! Оренда затишної 1к квартири 41м2 ЖК Софія Резиденс

АКТУАЛЬНА! Оренда 1-к квартири в жилому стані, 2 поверх! вул. Івана Дзюби 12А колишня ( Сімʼї Сосніних) Площа квартири 25/16/4 м2. Будинок цегляний, теплий, квартира не кутова! Літом не жарко, сторона не сонячна! ВІДЕО ПРЕЗЕНТАЦІЮ квартири надішлю за запитом! В квартирі: диван, шафа, телевізор «плазма», холодильник, пральна машина! Поряд базар «Дніпро», парк їм. Потапова та парк « Юність» дитячі садочки, школи, кінотеатр, Торгівельні заклади! Зупинка швидкісного трамваю, до центра 20 хв. Перегляди у зручний для вас час по домовленості за телефоном ( ключі на руках) Комісія-50% По всім питанням набирайте все розповім!

Здам! Оренда 1к, Івана Дзюби 12А (Сосніних), Борщагівка, Колібріс

Пропонується в оренду 1к квартира за адресою вул. Щаслива 7в, ЖК Щасливий -євроремонт -загальна площа складає 40м2, з яких 13м2 кухня -знаходиться на 10 поверсі 11-ти поверхового будинку В квартирі є все необхідне для комфортного проживання Кімната: -телевізор -двоспальне ліжко -вмістка шкафа-купе Кухня: -витяжка -холодильник -кухонні мебелі -варочна поверхня -мікрохвильова піч -стіл та стільці Вана: -пральна машина -сан вузел суміжний -оформлення плиткою В квартирі індивідуальне опалення. Житловий комплекс з закритою територією, охороною. На теритоії комплексу є паркінг, державний дитячий садочок, дитячі та спортивний майданчики, кафе, магазини, відділення Нової пошти та ін. До Кільцевої дороги 300 м. Агенція RichHome працює офіційно, сплачуємо податки та допомогаємо ЗСУ. Допоможемо країні разом !!!

ЖК Щасливий, вул. Яблунева 7В,оренда 1к квартири

Оренда 3 к квартири, просторої та затишної , що на ЖК Софія, вул.Сонячна,3 Три окремі кімнати, повністю укомплектована меблями та необхідною побутовою технікою. Простора кухня з лоджією . Приходь та живи !

сонячна, 3

Здається чудова двокімнатна квартира на Софіївський Борщаговці в ЖК "Городок" зі зручним розташуванням. Облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Квартира має просторе функціональне планування і забезпечує всіма необхідними зручностями. Вона може бути ідеальним варіантом як для сімейного проживання, так і для комфортного життя з дітьми. Телефонуйте вже сьогодні та домовляйтеся на перегляд.

Боголюбова вул., 23

Здається велика однокімнатна квартира в ЖК "Софіївська Слобідка" з великою лоджією, котру переробили в маленьку кімнату 9 кв.м. Облаштована всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Квартира має просторе функціональне планування і забезпечує всіма необхідними зручностями. Вона може бути ідеальним варіантом як для сімейного проживання з дитиною, так і для комфортного життя в одиночку. Можливо заселитися з вихованим котиком. Квартира вільна з 23.05. але перегляди вже можливі. Телефонуйте вже сьогодні та домовляйтеся на перегляд.

Боголюбова вул., 37

Оренда повноцінної 2-х кімнатної квартири вул. Південна 7 . Перший високий поверх Квартира має вдале планування- повноцінні 2 кімнати, кухня . Укомплектована всім необхідним для проживання. Дуже гарна інфраструктура, поруч є все необхідне. Запрошую на перегляд Комісія агенства 50%

Оренда 2к квартира Південна 7 поряд ЖК Софія

Друзі, пропоную Вам в оренду хорошу двокімнатну квартиру в найкращому ЖК Софія Сіті по вул. Житня 21 Розташована на 4 поверсі 10-поверхівки. Індивідуальне газове опалення Двоконтурний котел Підлога з підігрівом. Поряд знаходиться все необхідне для комфортного проживання.

Чудова двокімнатна квартира в центрі ЖК Софія Сіті на Житня 21

Здам в оренду 1 кімнатну квартиру в ЖК Софія Клубний. Перша здача. Готова до заселення. Світла і тепла квартира. Є все необхідне для комфортного проживання. Розвинена інфраструктура. Індивідуальне газове опалення. Лічильники на світло, газ і воду. Можна з твариною, але за додаткову плату Оплата перший +залоговий місяць+ комунальні послуги. А також комісія одноразово 50% Перегляд за домовленістю. Олена

Здам в оренду 1К квартиру ЖК Софія Клубний

Актуально. Дивитися можна, заселення можливе з 28 травня! Фото реальні, з тваринами не можна. ЖК "Софія Київська" вул. Чубинського 4, Площа квартири 65 м2. Планування : 2 окремі спальні, кухня, гардеробна Квартира мебльована, обладнана всією побутовою технікою. На території комплексу є супермаркет, продуктові магазини, ресторан, кафешки, аптека, нова пошта, Укрпошта, спортивний зал, дитячі майданчики, дитячий садок До метро Академмістечко, Житомирська, Святошино, Нивки 20 хв громадським транспортом Оплата за 1 місяць, залогова сума + комісія 50%

Здам 2 кімнатну квартиру ЖК Софія Київська, Софіївська Борщагівка

Здам 1 к квартиру Жк Софія, софіївська борщагівка. В квартирі розкладний диван, холодильник, пральна машина, мікрохвильова піч, кондиціонер, шафи-купе, інтернет. Можна з дитиною. Без тварин. Ціна 10500грн+залогова сума +комісія рієлтору 50%+ комуналка

власник
Леси Украинки улица, 20, Софиевская Борщаговка, Киевская 10500.0 UAH

Код объекта: 2311820. Сдам власну однокімнатну квартиру ЖК Львівський Маєток Будинок 2017 року, власний газовий котел( опалення ). Меблі, побутова техніка в наявності. БЕЗ ТВАРИН.

Кошевая улица, 122, Софиевская Борщаговка, Киевская 11000.0 UAH

Здам 1-кімнатну квартиру, 50мкв. у жк Київський маєток Для 1-2людей, категорично без тварин. Поруч 3тц, аптека, магазини, кафе, зупинка, розвинена інфраструктура. ЖК під охороною Комісія 50%

Бышевская улица, 7, Софиевская Борщаговка, Киевская 10000.0 UAH

Будинок 2017 року, 40 кв.м, 3 поверх 5 поверхівки, власний газовий котел( опалення ). Меблі, побутова техніка в наявності. БЕЗ ТВАРИН. Комісія 50%

Кошевая улица, 122, Софиевская Борщаговка, Киевская 11000.0 UAH

Оренда 1 кімнатної квартири вул. Боголюбова 37. Поверх 5/10. Площа 42м2. Квартира укомплектована всім необхідним, є гардероб і балкон. Комісія АН 50%

Оренда 1 кім квартири Боголюбова 37

Оренда 2 кімн 60 кв.м. ЖК Сфера, 2 окремих кімнати, кухня 16 кв.м. 8 пов , два ліфта Автономне газове опалення, кондиціонер Закрита територія комплексу, охорона, парковка Поруч супермаркети, ТРЦ, зупинка транспорту до м.Академмістечко 20 хвилин

Оренда 2 кімн ЖК Сфера
123...6
1 - 24 з 140 результатів

Популярні запити

Географія Софіївська Борщагівка