6 поверх, 17 поверхової монолітної будівлі. Комплектація: пральна машина, сушильна машина, посудомийка. У спальні та у залі по телефізору - діагональ 50/55. Ванна, електрична сушка для рушників, тепла підлога у ванні. Вбудована мікрохвильова, холодильник, витяжка. Є 2 робочих місця з регульованими столами, висоту можно скорегувати під себе. Є питний фільтр для води. 2 балкони. У дом проведен газ. Власний котел. У будинку та квартирі є датчики газу. Поруч декілька приватних садочків, державні школи. є сховище, можна поставити своє ліжко. Перша здача.

Оксамитова вул., 9а

Пропоную в оренду унікальну по розташуванню 1 - кімнатну квартиру по вулиці Садовій, буд. 1В в ЖК "Аметист" Петропавлівська Борщагівка, загальна площа 40 м2, житлова 17 м2, кухня 13 м2 Мальовничий куточок найближчого передмістя Києва. Квартира знаходиться на 1( бельєтаж) поверсі 10 поверхового будинку. Вікна на південь, на зелену зону без машин. У квартирі встановлений газовий котел, пральна машинка. Кухня та кімнати мебльовані, пральна машина, газова плита, мікрохвильова піч, шафа-гардероб, мебльована кухня, холодильник, лічильник на електрику, лічильник на газ, лічильник на воду. Санвузол сумісний, душова кабіна. Будинок дуже теплий! висота стелі, м: 3, стан квартири: євроремонт, утеплення: зовнішнє, лоджія засклена, відеоспостереження на території, двір закритого типу (вхід, вїзд обмежений) Чудові сусіди. Поруч супермаркети. СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ПРОЖИВАННЯ !!!

Садова вул., 1В

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

метро Житомирська та Академмістечко 5хв на транспорті зупинка Шпалерний Ринок - ЖК Кристал Авеню Оксамитова 9а Петропавлівська Борщагівка. Здам 1кім кв загальна пл 42м2 15/17эт дома. У квартирі є всі необхідні меблі та побутова техніка. холодильник, електрочайник, варильна поверхня, мікрохвильова піч, плита, пилосос, пральна машина автомат, телевізор, кондиціонер, вбиральня, сигналізація, автономний генератор. ціна 18000гр+ кому послуги+ застава+50% комісії Відмінна транспортна розвязка, поруч Епіцентр, Форум, Новус, Ашан, Шпалерний ринок, Озеро, піцерія, Аптеки, Нова Пошта, Розглядаємо без дітей та тварин. Телефонуйте 067-2855096 на цьому номері є вайбер. телеграм та вацап

Оксамитова вул., 9а

Здається однокімнатна квартира в ЖК "Софіївська Слобідка" по вул. Боголюбова 8. Поверх 7/12. Площа 42м2. Облаштована всіма необхідними меблями та побутовою техніко ( посудомийна машина, пральна машина, газова плита, електро духова шафа). Опалення забезпечує 2 контурний газовий котел. В комплексі є магазини, кавярні, Нова пошта( поштомат в підїзді), тенісний корт,футбольне поле, Сільпо ,АТБ , Фора. Транспортне сполучення м. Академгородок, м. Житомирська, м. Іподром. Є відео огляд. Для орендарів без дітей і тварин. Оплата перший, останній місяць є комісія. Квартира від господаря. Ріелторів прохання не турбувати.

власник
Оренда 1 кімнатної квартири вул. Боголюбова 8
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо в довгострокову оренду унікальну, простору, стильну двокімнатну квартиру в ЖК комфорт класу Крістал Авеню на Петропавлівській Борщагівці. Ремонт робився для себе з використанням високоякісних матеріалів. В цій квартирі ідеально продумано все, вдале планування, великі шафи купе, затишна спальня, простора кухня. Комфорт вищого рівня - вся необхідна техніка: посудомийна машина, кондиціонери, пральна та сушильна машина, плазмові телевізори з великою діагоналлю, індивідуальне газове опалення, у спальні величезне зручне двоспальне ліжко. Все облаштовано для максимально комфортного проживання сучасної людини. На території ЖК є абсолютно все: магазини, нова пошта, фітнес студія, клініка та лабораторія, парковка, дитячий садок, розвиваючий центр, дитячі майданчики, внутрішній двір з фонтаном. В пішій доступності супермаркети Фора, Новус, Thrash, АТБ, 4 ROOM, Епіцентр, нова школа, державні та приватні дитячі садочки. Комплекс з закритою територією, цілодобовою охороною та відеонаглядом, в"їзд на територію за пропусками. Зручна транспортна розв"язка: метро Академмістечко та Житомирська 7-10 хвилин, до кільцевої дороги 300 метрів. Телефонуйте! Така пропозиція довго чекати не буде. Номер оголошення на сайті компанії: RF-2-927-663-DR.

Бархатная улица, 9, Петропавловская Борщаговка, Киевская 26000.0 UAH

Актуально поки на сайті, якщо здам одразу приберу! Квартира в сучасному будинку та охоронюваній території, в окрузі теж красиві та сучасні будинки в ЖК Львівський. В кавартирі є все необхідне для життя. Дуже розвинена інфраструктура, салони, магазини, дитячі майданчики, садок, школа, пошта та багато іншого. Зупинка біля комплексу, до м. Академмістечко Красива та дуже затишна квартира, укомплектована всім необхідним для комфортного проживання. У квартирі автономне опалення, що значно заощаджує комунальні платежі і завжди є гаряча вода. Заставну суму є можливість розділити на дві частини. Детальніше по телефону. Ми завжди можем домовитись!

Мира улица, 23А, Петропавловская Борщаговка, Киевская 8500.0 UAH

Здається квартира з 15 червня, подивитися можна вже зараз. Петропавлівська Борщагівка, ЖК Празький (з видом на Київ) 1-к квартира на 4 поверсі 6-поверхового будинку, 40кв м. Тепла і затишна. Сусіди тихі. У ЖК є охорона. Є вся техніка, у т.ч. посудомийна машина, тепла підлога в квартирі, автономне опалення. Встановлена сигналізація, проведено інтернет. Зручна транспортна розвязка: прямий автобус до м.Академмістечко, декілька виїздів до Кільцевої. Поруч велика Фора, кавярні, спорт.майданчик у зеленому парку з озером, ліцей, школа, 2 дитсадочки, місця для прогулянок. Ціна: 10000грн + к.у. + застава+ комісія 50%

Фізкультурний пров., 25

Оренда квартири 30 кв.м. в с.Петропавлівська Борщагівка, ЖК Празький квартал 2, вул.Садова 51В. Про квартиру: Атмосферноа однокімнатна квартира с шикарним видом з вікна. На кухні: вбудовані меблі, духова шафа, варочна поверхня, холодильник, стіл. В ванній кімнаті душова, пральна машина. В кімнаті містка шафа-купе на всю стіну, розкладний диван , крісло, телевізор. Wi-fi роутер. В коридорі містка шафа-купе. Квартира всередині будинку, дуже світла. 10/10пов. Без тварин та дітей Умови оренди: Перший місяць + застава Комісія 50% Ціна: 9 500 грн/міс.

Оренда квартири 30 кв.м.  ЖК Празький квартал 2

Оренда від власника 1к-квартири ЖК Пражський квартал 2, вул. Садова 51 (Петропавлівська Борщагівка). Площа 28м² Поверх 9/10 В квартирі є все необхідне для проживання : кондиціонер, кухня, холодильник  , пральна машина, меблі. Індивідуальне газове опалення, двуконтурний газовий котел, кондиціонер,, wifi. Комлекс закритого типу під охороною. Є парковка, свій парк. Поруч супермаркет, школа, салони краси, нова пошта.

власник
Оренда від власника 1к-квартири ЖК Пражський квартал 2,

Шикарна 1к квартира ЖК Празький квартал 2 Петропавлівська Борщагівка Садова 51-Б Поверх 1/9 Ціна 16 000 грн+страховий платіж + комісія агентства 50% Загальна площа 30 кв.м Перша здача Укомплектована квартира з двоспальним ліжком,окремою гардеробною,на кухні є диван. Вся необхідна для проживання техніка:холодильник,пральна машина,електрочайник,духова шафа,варильна поверхня. Затишний район,поруч з домом парк. Розвинута інфраструктура: магазини,аптеки,кафе. Зупинка громадського транспорту біля будинку,до найближчого метро 10 хвилин 06******06 Катя HAPPY HOME REALTY

Оренда 1 кімнатна квартира ЖК Празький квартал 2

Здається квартира від власника. Після ремонту, перша здача. Площа 46 кв.м. Чудове розташування. ЖК закритого типу. Поруч озеро. Без тваринок та дітей. Надаємо перевагу працюючим парам. Квартира вільна до заселення буде з 15.06.2024.

власник
Оренда 1к квартири Кристал Авеню

Пропонуємо в довгострокову оренду світлу, простору двокімнатну квартиру в ЖК комфорт класу Щасливий на Петропавлівській Борщагівці. Ремонт виконано для себе з використанням високоякісних матеріалів. В цій квартирі дуже вдале планування, багато місць для зберігання, затишна спальня, кухня-вітальня з усією необхідною технікою, друга кімната зі зручним розкладним диваном. Комфорт вищого рівня - вся необхідна техніка: посудомийна машина, кондиціонери, пральна машина, плазмові телевізори з великою діагоналлю, індивідуальне газове опалення, у спальні зручне двоспальне ліжко. Все облаштовано для максимально комфортного проживання сучасної людини. Готова до заселення. І вишенька на торті - це вид з квартири - мальовниче озеро та неймовірні заходи сонця, за якими ви зможете споглядати за келихом ... чаю) На території ЖК є абсолютно все: магазини, нова пошта, фітнес студія, клініка та лабораторія, парковка, дитячий садок, розвиваючий центр, дитячі майданчики, внутрішній двір з фонтаном. В пішій доступності супермаркети Фора, Новус, Trash, АТБ, 4 ROOM, Епіцентр, нова школа, державні та приватні дитячі садочки. Комплекс з закритою територією, цілодобовою охороною та відеонаглядом, в"їзд на територію за пропусками. Зручна транспортна розв"язка: метро Академмістечко та Житомирська 7-10 хвилин, до кільцевої дороги 500 метрів. Телефонуйте! Така пропозиція довго чекати не буде.

Оксамитова вул., 20А

Житлові комплекси у Петропавлівська Борщагівка

ЖК Львовский. 2-х комнатная квартира с евроремонтом, комнаты раздельные, санузел 2. Квартира укомплектована всей мебелью и техникой. Первая сдача.

Миру вул., 11а

Здається 1 кімнатна квартира. Київська область с. Петропавлівська Борщагівка вул. Львівська. До обїзної дороги 10 хв. Нова, мебльована. Автономне опалення, тепла підлога у ванній кімнаті, кондиціонер, телевізор, та інтернет. Комісія 50%

Львовская улица, 1А, Петропавловская Борщаговка, Киевская 12000.0 UAH

Сдам 1К Квартиру, Кухня - Студио, (35 м2). После ремонта, встроиная кухня, холодиль., TV-Plazma, кабельное, стиральная машина автомат, кахель, екологично чистый район, автономное водоснабжение. (Сертифицирована скважина) Internet. Закритая територия, круглосуточная охрана. В доме есть бомбоубежище. (Надсилаємо відео огляд, квартири!) Ціну знижено!

Комарова улица, 9, Петропавловская Борщаговка, Киевская 6950.0 UAH

новый ремонт, балкон застеклен, оч теплая, вся мебель, техника, 5эт, без комиссии

власник
СДАМ 1-КОМНТ борщаговка

Уютний, теплий дім із панорамних краєвидом! Перша здачу. Власник.

власник
Садовая улица, 1В, Петропавловская Борщаговка, Киевская 12000.0 UAH

Оренда 1 кімнатної квартири , Києво - Святошинський р-н, Петропавлівська Борщагівка, вулиця Героїв України 20а Загальна площа 35м2 1/2 пов. будинку Хороший ремонт, двохспальне ліжко, дві шафи, холодильник, пральна машина, електро плита, бойлер, в санвузлі підігрів підлоги, інтернет роутер. Заїзд автомобілем з об’їздної догори, через вулицію Соборна! Перед будинком автостоянка, відеокамери. В будинку два під’їзди 16 квартир, вхід на теритоїю по магнітним картам. Лічильники на електроенергію і воду. Централізоване опалення, своя котельня. Лічильник опалення на будинок. Затишне, спокійне місце серед приватного сектору. Хороша транспортна розв’язка . Фото відповідають дійсності. До маркету Фора, BOX PARK, ближчої зупинки транспорту - 10 хвилин пішки. Перегляд за домовленістю Ключі на руках Договір від 6 місяців Оплата: перший місяць, гарантійний платіж, комісія 50%

Оренда 1к квартири Петропавлівська Борщагівка вул Героїв України 20а

Однокімнатна квартира у ЖК "Щасливий" (Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 14а), 15 хв до м. Академмістечко (зупинка біля будинку). Поряд вся необхідна інфраструктура - супермаркети (Фора, Новус, Епіцентр, Альцест, 4room), аптеки, лабораторія Синево, кафе/кавярні/піцерія, спортзали, Укрпошта/НоваПошта. Третій поверх. 46м2, 20м2 - житлова площа, 14 м2 - кухня. У квартирі є все необхідне для проживання, свіжий ремонт. Комісія 50%

Соборная (Ленина) улица, 14А, Петропавловская Борщаговка, Киевская 11500.0 UAH

Здається 1кімнатна квартира, знаходиться ЖК Петропавлівський Пасат. загальна площа 42 м2, 5/9 поверхерховому будинку. Світла квартира з свіжим ремонтом, квартира укомплектована меблями, та технікою. Із техніки є пральна машина, холодильник, духова шафа плита, газовий котел, роутер та інше. Ціна 10000/місяць + комунальні послуги + залогові гроші. Без тварин.

Черкасская улица, 16, Петропавловская Борщаговка, Киевская 10000.0 UAH

Здам 1кім квартиру в ЖК Щасливий! Петропавлівська борщагівка. 5хв від метро Житомирська та Академмістечко на транспорті. Квартира з індивідуальним опаленням, що зберегає ваші кошти. Квартира дуже гарна, світла є все необхідне: , вбудована кухня, духова шафа, витяжка, холодильник, стіл та стільці. В кімнаті стоїть ліжко з обидвами тумбами, телевізор, кондиціонер. Ванна кімната, пральна машина, дзеркало. Є велика гардеробна. Територія, охороняється, є відеоспостереження. Інфраструктура: Аптека, Лікарня, поліклініка, Дитячий садок, Метро, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, школа, ліцей, Відділення пошти, Озеро, Ресторан, кафе, Магазин, кіоск, Супермаркет Фора, ТРЦ, Новус, Епицентр, Ашан, Зупинка транспорту. Шпалерний ринок 400 метрів, до метро Житомирська та Академмістечко 5хв на машині. Ціна 14000гр +ком послуги+ залогова сума+ 50 відсотків комісії АН телефонуйте на цьому номері є вайбер телеграм Запрошуємо власників нерухомості, до співпраці на вигідних для Вас умовах! вул Оксамитова 20г

Бархатная улица, 20Г, Петропавловская Борщаговка, Киевская 14000.0 UAH

Петропавлівська Борщагівка, ЖК Львівський, вул. Тернопільська, 10; (1/10пов. 46/18/10) 1к квартира у відмінному стані, чудовий ремонт, є все необхідне для комфортного проживання. Планування кухня-студіо з передпокоєм, лоджія як продовження кухні, кімната - окремо. Зроблено якісний ремонт. Підлога - ламінат та плитка, вікна - склопакети, броньовані двері. Спальне місце - двоспальне ліжко з ортопед.матрацем. Також є окремий гостьовий диван в передпокої. В кімнаті - дуже велика вбудована шафа-купе, містка, для великої кількості речей. Санвузол суміщений, з душ-кабіною. Вікна - в тихий двір. При потребі - є також зафільмований відеогляд квартири. Довгострокова оренда, перевага парам без дітей чи одній дівчині. До метро Академмістечко чи Житомирська 15 хв. маршруткою, курсує з 06:00 до 23:50. Оголошення від ріелтора, комісійні - 50%. Вартість оренди: 10000 грн/міс і комун.послуги (Застава - 10т)

Львовская улица, 10, Петропавловская Борщаговка, Киевская 10000.0 UAH

Первая сдача! Сдам уютную квартиру-студию на Южной Борщаговке в 15ти минутах пешком от Скоростного трамвая. Квартира полностью укомплектована новой мебелью и бытовой техникой. Рядом парковка, супермаркеты, остановки транспорта. Отличная транспортная развязка.

Дзюбы, 7

✅ВІДЕО-ТУР ✅БЕЗ КОМІСІЇ ✅Простора 3-к квартира, Петропавлівська Борщагівка, вул. Шкільна, 27Б Про квартиру: Якісний ремонт. Кухня, вітальня, спальня, кабінет(дитяча), 2 санвузли, гардеробна кімната. Вбудована кухня із побутовою технікою. Ліжко з ортопедичним матрацом. Встановлено кондиціонери. На підлозі паркет, плитка з підігрівом У передпокої містка шафа-купе Дуже світла та тепла.

Шкільна вул., 27б
1 - 24 з 34 результатів

Географія Петропавлівська Борщагівка