Затишна стильна квартира з сучасним ремонтом в ЖК Олімпік Парк, метро 3 хвилини пішки. В квартирі є все для комфортного проживання: смарт ТВ, кондиціонер, електричний котел, бойлер. Квартира здається довгостроково.

Бажана Миколи просп., 17

Здам в оренду 3 кімнатну квартиру в 16 поверховому будинку, проспект Бажана 24 поруч з метро Позняки та розвиненою інфраструктурою. Без тварин.

Бажана Миколи просп., 24

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Сдаеться отличная квартира под офис или для жизни, квартира пустая, все как на фото. Рассмотрим все варианты.

Бажана Миколи просп., 8б

Пропонується в оренду трикімнатна квартира в Дарницькому р-ні Києва - проспект Бажана 28В. 5хв від ТЦ Піраміда, 10хв метро Позняки, Харківська. Загальна площа - 75м2, 8/10 поверх. В квартирі хороший ремонт, нові меблі, побутова техніка - двоспальне ліжко, диван, посудомийна машина, велика шафа купе. Два балкони. Встановлений бойлер. Тихий двір. Поруч вся необхідна інфраструктура. Квартира вільна, готова до переглядів та заселення. Телефонуйте! Комісія 50%

Бажана Миколи просп., 28 в

М.Харківська 3 хв. Пішки, пр-т Бажана 5, 5 поверх. 30\15\7 Пралка, холодильник, інтернет. Косметичний ремонт ,сторонніх запахів нема. Бойлер встановлять за потреби. 8000 грн. 50% комісія.

Бажана Миколи просп., 5

Пропонується в оренду стильна 2 кімнатна роздільна квартира в престижному будинку біля метро Осокорки, проспект Бажана, 8б, ЖК Південна брама. До метро 3 хвилини пішки. Чудово розвинута інфраструктура. Поруч з будинком великий Новус, ресторани, кафе, Спорт лайф у дворі, салони краси, торгові центри і т.і. З вікон квартири відкривається гарний панорамний вид в сторону Дніпра і на дачі. В квартирі зроблений якісний ремонт з використанням матеріалів і техніки преміум- рівня. Укомплектована всім, необхідним для комфортного проживання: двоспальне ліжко з ортопедичним матрасом, велика вбудована шафа, додаткові шафи і комоди, гардеробна-пральня, диван, крісло, великий телевізор, 3 кондиціонера, вбудована кухня з посудомиючою машиною, мікрохвильовою піччю, духовою шафою, варочною поверхнею, техніка на кухні вся Bosch. Комісія 50% при засенні.

Бажана Миколи просп., 8б

Оренда 3-х к.кв. по проспекту Миколи Бажана буд. 34 в Дарницькому р-ні, метро Харківська - 3 хвилини пішки. Загальна площа квартири 72 кв.м. розташована на 17 поверсі 20 поверхового будинку. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою. Дві засклені лоджії з гарним видом на озеро. Охайне парадне. Ціна оренди: 13 000 грн. + ком.п. Проживання тварин індивідуально оговорюється.

Бажана Миколи просп., 34

1 комнатная на Харьковском Бажана, 7в, 9/9кирп., 27/14/5кв.м. Метро Вырлица пройти 5 мин., метро Харьковская пройти 10 мин. Рядом парк Ремонт-кафель, сантехника, стеклопакеты. Сан.узел 6 кв.м. Мебель Холодильник Стиральная Интернет Балкон не застеклен Бр.дверь Бойлера нет. Кондиционера нет. Чистый подьезд с ремонтом. Сдается для 1чел или паре без детей, без животных. Свободна! На 1 месяц не сдается, аренда долгосрочно. 8500гривен, торг. Коммунальные небольшие. АКТУАЛЬНО! ВСЕ КАК НА ФОТО! Без детей. Без животных.

Бажана Миколи просп., 7в

Сдается 3 х ком кв в Дарницком р-н, метро Позняки 8 минут пешком, все есть, стиралка, холодильник, балкон застеклен, кирпичный новострой, 100/60/14 кухня, рядом Вел март, Сельпо, АТБ, ТРЦ Пирамида, Метро, Эпицентр

Сдам 3к квартиру ул.Бажана, м.Позняки

Здам 1-к квартиру в довгострокову оренду м.Осокорки Здам 1-к квартиру (45 кв.м) у довгострокову оренду біля м.Осокорки (5 хв.) За фактом квартира - 1,5 кімнатна так як є окремо спальня та кухня-студія з вітальнею Квартира- 5 поверх/20 поверхового будинку. Квартира з меблями та побутовою технікою повністю готова до заїзду. У квартирі встановлені лічильники на воду. Є бойлер. Територія будинку закрита, під охороною та відеоспостереженням. Охорона у будинку 24/7, камери на поверхах. Доглянута прибудинкова територія, дитячий майданчик, зелена зона, тенісний стіл. Підїзд будинку в чудовому доглянутому стані. Оренда – 16 000 грн/міс+ комунальні витрати. Доступна до заселення з травня 2024 р.

Бажана Миколи просп., 8б

Квартира з авторським ремонтом, укоплектована всіма необхідними меблями, вбудована кухня з усіею нобхідною технікою: варильна поверхня, духова шафа, пральна машина автомат, чайник, мікрохвильова піч, два санвузла, велика вана, встановлений бойлер, охайний підїзд, зручна транспортна розвязка, розвинута інфраструктура, метро Осокорки 5 хвилин пішки.

Бажана Миколи просп., 10

Предлагаем в Аренду 1 комнатную квартиру в 5 минутах Пешком до Метро-ВЫрлица =или Метро=Харьковская=по Проспекту Николая Бажана№ 5 =на 7 этаже 9 этажного дома= Косметически Ремонт! Гарнитур! Мягкий уголок! Холодильник! Кафель !Бойлер! Стиралка Автомат! Лоджия застеклены Брони-Двери ! возле дома парковка, домофон, кодовый замок. Хорошая транспортная развязка. Рядом также находится и =Более 15 маршрутов обеспечивают транспортное сообщение практически со всем левым берегом. Есть маршрутки и на Правый Берег=Хорошо развитая транспортная инфраструктура, Есть - Автобус22 до Центрального Автовокзала и =до Севастопольской Площади а также Можно приобрести товары в продуктовом супермаркете= =АШАН= АТБ=и =Сельпо», =посетить фирменные магазины одежды и обуви, салоны красоты и другие сервисные предприятия= рынок-цена-8500 гривен +ком .услуги

Бажана Миколи просп., 5

Пропонується в оренду затишна простора 3-кімнатна квартира, яка знаходиться на пр. Бажана в Дарницькому районі. Планування квартири: велика вітальня, спальна кімната, дитяча, 2 санвузли. З кожної кімнати є вихід на балкон, всього в квартирі 4 балкони, з яких можна насолоджуватись прекрасними краєвидами Києва. В квартирі все робилось для себе та продумовалось до деталей. Тут багато місця для зберігання речей, нова техніка, якісні меблі, є все для абсолютного комфорту. ЖК закритого типу, є охорона, консьєрж, великі підземний та наземний паркінг, завжди є місце для авто. Поруч розвинута інфраструктура: суперамаркети, декілька торгових центрів, МЕТРО, аптеки, лікарня, різні заклади. Зручне місцерозташування. До м Позняки 7 хв пішки, є громадський транспорт в різні направлення. Телефонуйте!

Бажана Миколи просп., 16

Оренда квартири Здається в оренду велика квартира в житловому комплексі «Зарічний». Квартира відрізняється високоякісним ремонтом та має прекрасний вид на Дніпро та історичний Київ. Простора двокімнатна квартира розташована на 14-му поверсі і має загальну площу — 117 квадратних метрів. Планування: - велика кухня-студія 31.6 м2 - передпокій 19 м2 - спальня 15.9 м2 - спальня 13.1 м2 - спальня 18.1 м2 - санвузол гостьовий 3.9 м2 - санвузол великий 7.2 - засклена лоджія Квартира обладнана якісними меблями та побутовою технікою відомих брендів, таких як SIEMENS та Bosch: індукційна кухонна поверхня, духова шафа з функцією мікрохвильової печі, пральна машина, посудомийна машина з повною функцією контролю, вбудований холодильник з достатнім внутрішнім обємом, фільтрація води, витяжка ELICA, пилосос PHILIPS. Усі кімнати оснащені кондиціонерами Cооper&Hunter та телевізорами із функцію Smart TV. В санвузлах встановлено обладнання від італійського бренду DEVIT. На підлогах покладена паркетна дошка, а також встановлена система теплої підлоги датської компанії DeviMatt. У кожному санвузлі є душ, інсталяція, гігієнічний душ від DEVIT. Житловий комплекс «Зарічний» розташований на першій лінії Дніпра, що гарантує панорамні краєвиди міста. Поруч з житловим комплексом відмінна інфраструктура — проспект Миколи Бажана, до зупинки громадського транспорту та станції метро Славутич 5 хвилин пішки. Для комфортного проживання мешканців будинку на території розміщені: магазини, кафе, відділення банків, салони краси, офіси, спортивні зали, дитячі майданчики, футбольне поле, сучасні медичні клініки та лабораторії. Планується відкриття нової набережної променади та міжнародного яхт-клубу. Запрошуємо на перегляд! A 2 2 2 6

Здам 3кім квартиру в Зарічному, Дарницький, Бажана 1А, метро Славутич

Здається вперше в довгострокову оренду квартира у ЖК Зарічний Розмір квартири: 41.3м2: - Спальна кімната. - кухня - Санвузол. - Гардеробна. Світла, тепла, затишна квартира. Ремонт робився для себе. Вперше здається в оренду. В квартирі є все необхідне для життя – кондиціонер, бойлер, чайник, плита, духовка, холодильник, витяжка, пральна машинка, ванна. Також є все необхідне для побуту. Заходь та живи. В домі цілодобова охорона, електрика та опалення по лічильнику. До метро Славутич 5 хвилини пішки. A3334

Бажана Миколи просп., 2

Сдам 1к. квартиру в доме гостиничного типа Бажана просп.7в 2/9 эт. кирп. дома, 27/15/7 балкон застеклен. Жилое состояние, укомплектована необходимой мебелью и техникой. Чистый подъезд, лифт. Отличная инфраструктура, м. Харьковская 5 минут пешком. Хорошая транспортная развязка, также кроме метро есть транспорт па правый берег; 22 автобус до Севастопольской пл., 109 авт., до ул. Владимирской. 7500 грв. + залоговая сумма +ком.усл. + 50% комиссии при подписании договора ОТВЕЧАЮ ТОЛЬКО НА ЗВОНКИ.

Бажана Миколи просп., 7

Квартира студия в приватному будинку для ОДНІЄЇ людини ст.метро Осокорки 15 хвилин пішки. Новий будиночок з однією кімнатою ( кухня студія). Вбудовані меблі, побутова техніка. Двуспальний диван. Невеликий двір ( місця для мангалів, вечірок або компаній немає) Без тварин. Ціна 12500 грн + комунальні послуги При підписанні договору оренди, сплачується за два місяці + комісія 50% Посередникам прохання не турбувати.

Бажана Миколи просп., 2

1-кім. старт квартира, відмінний стан, ЖК «OLIMPIC PARK» Пр-кт. Бажана Миколи ,17., метро Бориспільська. 23 /27 поверхового будинку.Санвузол сумісний, душ звичайний та капельний.Сучасний ремонт з якісних матеріалів. Повна комплектація меблів та побутової техніки.Пральна машина з функцією сушки, бойлер, автономне опалення, підігрів підлоги, кондиціонер, ТВ, інтернет , холодильник, мікрохвильовка. Спальне місце –двоспальне ліжко(транформер), або диван. Поряд парк Партизанської Слави із зонами відпочинку, 14000 грн. за місяць + ком. послуги. Комісія брокера 50%. ,при поселенні.

Бажана Миколи просп., 17

Здам однокімнатну квартиру, вул Бажана 12. 5 поверх. Цегляний будинок. Тепла. Світла. Простора. Облаштована необхідними меблями і технікою, кондиціонер. Простора кухня з лоджією, вбудовані меблі, холодильник, плита, чайник, обідній стіл. Великий хол з вмісткою шафою купе. Ванна, в ній є зручні шафки і пральна машина. Окремо велика вбиральня. Консьєржі. Три ліфти. Метро Осокорки - 5 хв і Ви в потязі. ТЦ Аркадія і Рівелмол - через дорогу. Ринок, де завжди все найсвіжіше теж через дорогу. Школи, дит садочки - Є. Книгарні, кав’ярні, прогулянкові зони, все поруч. Ціна 13000грн плюс комунальні послуги. +38********23 Наташа

Здам квартиру, вул. Бажана, 12

Двокімнатна квартира з панорамним видом на місто,розглянуть з маленькою собачкою. Мебльована та укомплектована,готова до перегляду

Бажана Миколи просп., 1А

Пропонується в оренду відмінна 3-х кімнатна квартира прямо біля м. Харківська по пр. Бажана 36. Квартира дворівнева - займає 7 та 8 поверх. Три окремі кімнати – дві по 20 кв.м., одна – 14 кв.м. У кожній кімнаті є кондиціонер. Є всі необхідні меблі - двоспальне ліжко, розкладні дивани, крісла (теж розкладні). Також в наявності посудомийная машина, пральная машина, бойлер, мікрохвильова піч. На кожному поверсі є санвузол. Квартира дуже тепла та затишна! Низькі комунальні послуги. Територія, що охороняється, відеоспостереження, 2 ліфти, 2 автостоянки. Відмінне місце розташування! Метро Харківська – 2 хвилини пішки. Поруч ТЦ, різні магазини, Макдональдс, Нова пошта і т.д.

Бажана Миколи просп., 36

Сдам 2- комнатную квартиру проспект Бажана , укомплектована, вся мебель и техника в наличии, 9/9эт, М Харьковская 5 минут пешком возле Макдональдса . Срочно! 8500грн+коммуналка

Бажана Миколи просп., 5

Здається в оренду 4 кімнатна квартира 90 кв.м. під офісне приміщення або для сімї із своїми меблями. В квартирі зроблений свіженький ремонт. Окремі кімнати з кондіционерами, 2 окремий санвузол, балкон. 15 поверх Гарний краєвид Проспект Бажана 10 Дарницький район До метро Осокорки 3 хвилини

Оренда 4 кімнатної квартири без меблів, або під офіс

Пропонується в оренду двоповерхова квартира на Бажана 1М. Планування: -кухня-вітальня -майстер-спальня -дитяча кімната -дитяча кімната, або кабінет -2 кладові -великий гардероб -2 санвузла (ванна і душ) Квартира укомлектована всією необхідною технікою. Провідні виробники, все дуже якісне. На кухні вмісткий холодильник та морозильна камера side-by-side, духова шафа та посудомийка. На другому поверсі у підсобного приміщенні пральна та сушильна машини. У ванній кімнаті на другому поверсі- джакузі. У спальні бігова доріжка. В будинку доглянуті та чисті ліфти, відеоспостереження, консєрж сервіс, підземний паркінг. Поруч 2 озера з набережними, дитячими та спортивними майданчиками, оновлений парк, дитячий садок та школа. До метро Позняки - 7-10 хвилин пішого доступу. #A 2 2 7 1

Бажана Миколи просп., 1м
1 - 24 з 27 результатів