Оренда 3 кімнатної квартири на довготривалий термін. М. Вінниця , вул. Київська ( біля 2 лікарні ). Житловий стан, газова колонка, балкон засклений, кладова. Є всі необхідні меблі та техніка ( холодильник, телевізор, пральна машинка , праска, пилосос) Квартира вільна ! Можна з вихованою тваринкою ! Фото реальні!

Здам 3 к квартиру на ближній Київській

Здається 2-х к.квартира по вулиці Київській біля 2-ї лікарні, 8500+всі комунальні, 2 місяці передоплати, опалення центральне, на гарячу воду - колонка, кімнати суміжні, санвузол плита, в кімнатах шпалери, пластикові вікна, балкон засклений, є меблі, кухонні меблі, холодильник, телевізор, пральна машина, газова плита, духовка, витяжка, мікрохвильова піч, компютер, кабельне ТБ, дротовий інтернет, сімю можна з дітьми, можна з кішкою, але НЕ З СОБАКОЮ, І НЕ ПЕРЕСЕЛЕНЦІВ (такі вимоги господарів), поряд 31 школа, АТБ, пляж Хімік, річка Південний Буг, ЗАСЕЛИТИСЯ І ДИВИТИСЬ МОЖНА 18 ТРАВНЯ

Киевская улица, 45, Киевская, Винница, Винницкая 8500.0 UAH

На Ближньому замості здається в оренду однокімнатна квартира покращеного планування в девятиповерховому цегельному будинку. Квартира з ремонтом. В квартирі є всі меблі, техніка. Телефонуйте, буду радий відповісти на всі ваші запитання. Показ квартири в зучний длч вас час.

ул. Киевская, 31А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 8000.0 UAH

Квартира в простому житловому стані є всі меблі та техніка.Вільно бажано пару без дітей.

Киевская улица, 146, Водоканал, Винница, Винницкая 6000.0 UAH
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в житловому стані, меблі, техніка.Вільно!!!

Киевская улица, 53, Киевская, Винница, Винницкая 7500.0 UAH

Новобуд. Сучасний ремонт, меблі, техніка, Агв. Все як на фото. Можна дивитися і заселятися. Рієлтор Вінниця. Перегляди і послуги платні.

Здам однокімнатну квартиру в ЖК Набережний квартал(Київська)

Квартира в хорошому стані. Укомплектована необхідними меблями та технікою. Без тварин

Киевская улица, 148, Водоканал, Винница, Винницкая 7500.0 UAH

Квартира з хорошому житловому стані Меблі холодильник балкон довгостроково.Поряд зупинка.ключі.

Оренда 1кв Київська (2га лікарня)

Гардеробна, кондиціонер, режим теплої підлоги, автономне опалення, цілодобова гаряча вода, вся техніка для додаткового комфорту - не єдині переваги даної квартири. До центру міста всього одна зупинка, крокова доступність. Телефонуйте. Поруч все необхідне для комфортного життя. Дітки чи охайні тваринки - не проблема.

Киевская улица, 29, Киевская, Винница, Винницкая 12999.0 UAH

Квартира в житловому стані, меблі, холодильник.Вільно.Можливий торг!!!

Киевская улица, 52, Киевская, Винница, Винницкая 6000.0 UAH

На довгострокову оренду здається 2-кімнатна квартира по вул. Київській (біля 29-ї школи). Оселя умебльована, є техніка. Санвузол суміжний. Є лічильники на газ, воду та електроенергію. Опалення централізоване. Можна з дітьми й тваринами! Поруч з квартирою є медичні та дитячі освітні заклади, магазини, зупинка громадського транспорту (зручна розвязка). Телефонуйте!

Киевская улица, 2, Замостянский, Винница, Винницкая 9000.0 UAH

Житловий стан.Є необхідні меблі та техніка.Є холодильник та пралка.Кімнати окремі, є кладовка в квартирі. Зручне розташування будинку.Великий зелений двір.Транспорт близенько, дві зупинки до центру. Квартира звільнена та готова до перегляду!!!

Киевская улица, 66, Киевская, Винница, Винницкая 8000.0 UAH

Житлові комплекси у Вінниця

Довгострокова оренда у Набережному кварталі 2 - нова елітна VIP класу квартиру Дорогий євро ремонт, меблі і побутова вся техніка. Фото реальні. Кімнати роздільні . Є 2 великих балкона, один з них панорамний з прекрасним видом на місто .Велика гардеробна. Квартира повністю мебльована меблями та побутовою технікою. Індивідуальне опалення та тепла підлога. Також є кабельне та інтернет Із побутової техніки є плазменний телевізор- смарт, холодильник, кондиціонер , пральна машина, посудомийна машина на 12 персон, мікрохвильовка, пилосос, праска, електричний чайник, посуд, набір для кави та чаю , набір склянок для води. Підїзд з відео спостереженням і домофоном . Розглядаємо одну або дві особи керівники , Айтішнік або молода пара . Без тварин та дітей. Додаткова інформація по телефону

Київська вул., 29

Оренда двокімнатної квартири на Київська район другої лікарні , для порядних людей, можна з дітками , але без тварин. Меблі та техніка частково . газова колонка .Школа , дитячі садочки поряд.

Київська вул., 47