Печерський р-н Вул. Заньковецької, 3/1 Оренда видового 4к пентхауса в самому центрі Києва, 7 поверх 7 поверхового царського будинку з ліфтом. Свій закритий поверх. Простора кухня-вітальня 81 кв.м. повність укомлектована всім необхідним для комфортного проживання, 2 холодильника, посудомийна машина, гриль, кавомашина і багато іншого. 2 окремі спальні + дитяча кімната, 2 балкони, 4 санвузли. На другому поверсі облаштований кабінет. Є паркомісце у дворі. По всім питанням пишіть або дзвоніть. Квартира вільна і готова до переглядів.

Заньковецької вул., 3/1

Заньковецкой, 6, Печерский район (Липки). СВЕТ НЕ ОТКЛЮЧАЮТ, ВОДА И ТЕПЛО ЕСТЬ. Центр Киева. Эксклюзивная квартира с панорамным видом на ул. Заньковецкой, Майдан, Дом с Химерами. Квартира находится на 7-м этаже 7 этажного дома. Высота стен - 3,2 м. Общая площадь- 220 м2. В квартире расположены 4 спальни , большая гостиная с рабочим камином и выходом на террасу. Имеются 3сан. узла, 2 душевая кабина, 1 ванна, новые стиральная , сушильная машина и посудомоечная машина. Отдельная гардеробная комната. Выполнен дизайнерский ремонт, укомплектованный бытовой техникой Bosch, Villeroy&Boch. Парадное в идеальном состоянии, оборудованно камерами и охраной, есть лифт. Отдельное парковочное место во дворе. Через дорогу находится бомбоубежище (м.Крещатик). Без. нал и регистрация возможны.

Заньковецької вул., 6

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Оренда 4-х кімнатної квартири в самому серці столиці - Липках, вулиця Заньковецької ,7 Загальна площа 157 метрів, розташована на 2 поверсі 5 поверхового будинку. Будинок царської епохи, з вистою стель H=4.20, ліфт. Квартира двостороння: вітальня з панорамним балконом та гостьова кімната виходять на вулицю Заньковецької, кухня, спальна кімната , кабінет і дитяча виходять у затишний двір. Два сан вузла ( один з душовою кабіною, в другому ванна джакузі) .Великий шкаф-купе у вітальні, також гардеробна , антрисоль. На підлозі паркетна дошка (масив) та плінтус із натурального дерева, мідна фурнітура, антикварна люстра. В квартирі якісний ремонт в класичному стилі, повністю укомплектована усіма необхідними меблями і побутовою технікою для комфортного життя. Індивідуальне опалення, тепла підлога, у всіх кімнатах встановлені кондиціонери, у вітальній кімнаті камін. Центр міста, метро Хрещатик 2 хвилини пішки. Поруч ресторани, супермаркети, спортивні майданчики, спортзали, аптеки, салони краси, магазини. Розглядаємо орендарів на довгостроковий період.

Заньковецької вул., 7

Оренда 4к квартири, вул. Заньковецької, Шевченківський р-н Площа загальна 250м2 Пентхаус повністю весь верхній поверх + кабінет на 2-му поверсі квартири. В самому серці Київа, з нічим не закритим неповторним видом на Майдан Незалежності, готель Україна. Царський будинок, високі стелі, товсті стіни, є ліфт (рідксть в таких будинках). Приємні, культурні та статусні сусіди. Площа 250 м2, 4 великі кімнати (одна обладнана як кабінет), 4 санвузли, всі кімнати видові. Зала 80 м2. Є 2 балкони, також видові. Поверх - 7 з 7, є ліфт (до 6-го поверха, один поверх по своїх сходах в особистому, зачиненому тамбурі). Є паркомісце в закритому дворі. Авторський ремонт та меблі 2015 року. Квартира здається з повністю обладнаною кухнею (2 холодильники, посудомійна машина, кофемашина і т.д.) та усіма меблями, але все зайве може буде вивезено за згодою сторін. Є сигнализація (ДСО), WiFi, відеофон, камери спостереження. Професійні потужні кондиціонери (вбудовані в стелю) в усіх кімнатах, центральне опалення. Враховуючи місце розташування та планування, квартира може використовуватися як за цільовим призначенням - для проживання, так і як статусний офіс в престижному місці з супер-видом. 315.9********16

Оренда 4к квартири, вул. Заньковецької, Шевченківський р-н

Трехкомнатная раздельная квартира расположена в самом центре Киева, Печерские липки (Пассаж), по ул. Заньковецкая 6, кирпичный царский дом, 3/5этажного, есть лифт. 75/50/6м2, ( кабинет, спальня, зал),евроремонт, меблирована, сан.узел совместный, вся бытовая техника, сигнализация. Фото соответствуют. 27000 грн

Заньковецкая 6. Центр. Печерские липки. Трехкомнатная квартира.