Дуже затишна тепла однокімнатна простора квартира в чудовому мікрорайоні. Є вся техніка: кондиціонер, тв, пральна машина. В ванній кімнаті встановлена ванна та душова кабіна. Є гардеробна кімната та засклений балкон.

Драгоманова вул., 1А

Здається однокімнатна квартира в довгострокову оренду. Квартира (51м²) на 17-му поверсі в дуже гарному стані, є все необхідне для проживання: Велика кімната з панорамними вікнами, чудовим видом на озеро, облаштована меблями, телевізором, підігрівом підлоги і регулюванням температури. Кухня с пічкою, плитою, холодильником, витяжкою. Суміжний санвузол з ванною, пральной машиною і бойлером, балкон, вітальня тощо. Будинок комфорт класу з чудовою локацією. Поряд є: Озеро, дитячі майданчики, паркінг, багато магазинів, піцерії і кафе, кіоски, банкомати, спортивні майданчіки, маршрутні зупинки і т.д. До метро 15хв маршруткою. Оплата - перший/останній місяць+комуналка

Драгоманова вул., 2

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонуємо в оренду цей затишний пентхаус, дворівневу квартиру. Помешкання розташоване на 10-11 поверсі, загальна площа 140 м.кв В оздобленні використано багато натуральної деревини. Неймовірні сходи на другий поверх вироблено майстрами із червоного дерева. Квартира складається з 3-х ізольованих спальних кімнат, вітальні, кухні-студіо 2 санвузли суміжні на кожному поверсі. В одному є велика ванна , в іншому - душова кабіна Інстальовано бойлер на 80л (можлива заміна на більший) Уся необхідна побутова техніка - посудомийна, пральна машини, холодильник, окрема морозильна камера та ін. 4 кондиціонери – в кожній кімнаті та в кухонній зоні 4 лоджиї засклені Встановлена охоронна сигналізація. Затишна та тепла квартира – стіни біля 1м товщиною. Консьерж в будинку. Ідеальна квартира для великої родини або тих хто цінує простір та затишок. Запрошуємо на перегляди та орендувати це чудове помешкання! #315 917 354 441

Драгоманова вул., 17

Ключи, просмотр в удобное время! Без животных, на длительный период! Драгоманова 2 Аренда квартиры 2 раздельные комнаты Гардеробная Ванна Балкон с панорамными окнами Бойлер Посудомоечная машина Развитая инфраструктура магазины кафе аптеки банк Ашан АТБ и прочее Дарницкий район Ближайшее метро Позняки Есть видеообзор Рядом Пчилки Григоренко Ревуцкого Харьковская Осокорки

Драгоманова вул., 2

2х ком.квартира по ул. Драгоманова 31 В, Позняки 10 мин. Квартира с качественным ремонтом. 10/15 эт.дома, 60/32/10 кв.м.. В квартире все раздельно, застекленная просторная лоджия с подогревом пола, гарнитурная мебель, бытовая техника ( варочная поверхность, духовой шкаф, микроволновка, посудомойка, холодильник, СМА, кондиционеры). В доме консьерж.

Драгоманова вул., 31 В

Позняки, Драгоманова, 4 А, 1 комнатная квартира. 54 кв. м. Новый одноподъездный дом. В квартире есть всё для комфортного проживания. В квартире установлен теплосчетчик. Рядом ТЦ, Ашан, озеро. Просмотры по договорённости.

Драгоманова вул., 4 А

1 к. Драгоманова, 6/1, м. Позняки. 43 кв. м, 21/26 поверх. В квартирі є вся необхідна мебель та техніка. Можна із дітьми. Лічильник на тепло.

Драгоманова вул., 6/1

Оренда окремої трикімнатної видової квартири на Позняках на вул. Драгоманова 13/10. Квартира двостороння, утеплена. Дуже тепла. Роздільна планування, всі кімнати роздільні, великий хол. Прекрасний вид вікон на місто. Дві лоджії, засклені (одна опалюється). Відмінний стан, заїдь і живи. Залишаються всі меблі та побутова техніка, квартира повністю укомплектована всім необхідним для проживання. Роздільний санвузол. Встановлено три кондиціонери. У будинку два ліфти. Територію біля будинку закрито шлагбаумом. Поруч Ашан, Сільпо, школа, дитячий садок тощо. До метро Позняки 20 хвилин пішки.

Драгоманова вул., 13/10

Пропонується для оренди 2 кімнатна квартира , світла та простора. Зручне та комфортне меблювання та вся необхідна побутова техніка. Зручна транспортна розвязка. Порядні та тихі сусіди.

Здам 2 кімнатну квартиру Київ Дарницький, Михаила Драгоманова 13

У двох кімнатах 2 двоспальні дивани. Всі необхідні меблі шафи, стільці, тумби, великі шафи купе в передпокої, робочий стіл в одній із спалень. Дуже велика лоджія зі стільцями та столом. З техніки: телевізор, кондиціонер, пральна машина, пилосос, електрочайник, елктро-духовка-плита-витяжка. На кухні є весь необхідний посуд (сковороди, каструлі, сервіз, чашки, склянки тощо). Після попередніх мешканців зроблено генеральне прибирання та косметичний ремонт.

Драгоманова вул., 12а

Пропозиція: Довготривала оренда 2-к квартири на вул. Драгоманова 31-В, поруч з метро Позняки (5 хв. пішки) Характеристики: 2 кімнати 3 поверх з 16 Площа: 64 м² (загальна), 40 м² (житлова), 8 м² (лоджії) Стіни з цегли, централізоване опалення Опис: Простора і затишна квартира з хорошим ремонтом, обладнана всіма необхідними меблями і технікою (двоспальне ліжко, диван, шафи, мікрохвильовка і тд. Дім теплий, спецпроект 2000 року, монолітно-каркасний. Відмінне місце розташування - недалеко від метро «Позняки», поруч з мальовничим озером (Лебедине) та зонами відпочинку. У межах 5-7 хвилин пішки знаходяться магазини, ТРЦ, ресторани та інша насичена інфраструктура для комфортного життя. Вартість оренди: 14000 грн / міс. + комунальні.

Драгоманова вул., 31В

Пропонується в оренду 3 кімнатна квартира в Дарницькому районі, вул. Драгоманова, 10, ЖК Телескоп. Квартира розташована на 5 поверсі 25 поверхового будинку, загальна площа 87м. Окрема спальня з двухспальним ліжком з новим ортопедичним матрацом, шафою для зберігання всіх необхідних речей. Вітальня з комфортним диваном, який у разі потреби трансформується у 2 спальних місця. Кухня укомплектована всім необхідним обладнанням та технікою. в третій кімнаті розкладний диван. Санвузол суміжний, ванна, бойлер та якісна сантехніка, пральна машина. Територія комплексу закритого типу з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Розвинена інфраструктура: школи, садочки, магазини, кафе, спортзали, банки, аптеки, супермаркети. Зручна транспортна розв’язка.

Драгоманова вул., 10

Поряд є дитячий майданчик, озеро, торговельний центр, 6 хвилин до метро, ресторан Пивна Дума, школа та дитячий садочок.

Драгоманова вул., 31в

ЖК Телескоп, вулиця Драгоманова 10. Зручне планування, 42,8/19,3/10,1, лоджія засклена, вікна у двір. Вбудована шафа, розкладний диван, телевізор, кондиціонер. Вбудована кухня, побутова техніка, стіл, стільці. Санвузол суміщений, импортна плитка, сантехніка, бойлер, пральна машина, лічильники на воду та на опалення. В доме супермаркет Сільпо, магазині, поруч Ашан, озеро, метро Позняки.

Драгоманова вул., 10

Дивіться відео-огляд Довготривала оренда, для сімї, можливо з домашніми тваринами. В квартирі якісний ремонт, вся побутова техніка, King Size кровать. Э велика гардеробна, бойлер, кондиціонер, камін велика кутова ванна. Ключі на руках, перегляди - за домовленністю. З колегами - НЕ співпрацюю

Драгоманова вул., 6/1

Оренда 3к.квартири,вул.Драгоманова 6/1, 5 поверх,80 кв.м. Затишна квартира повністю обладнана всім необхідним для життя (посудомийна машина,фільтр для води,пральна машина,кондиціонер,бойлер,тепла підлога)

Сдам 3 ком квартиру м Позняки м Осокорки Драгоманова

3к роздільна третій поверх, будинок з газом, охайна вхідна група. Сучасні меблі, лічильники, балкон, велике ліжко, два дивани, дві шафи-купе, 2 кондиціонери. Все в світлих тонах, затишна. Тамбур на дві квартири, домофон. Поруч метро, школи, садочок, магазини. Телефонуйте, є відео. По оплаті: перший місяць, залогова, комісія 50%, договір.

3к Драгоманова Дарницький ГАЗ метро Позняки пішки 10хв сучасний РЕМОНТ

Оренда добротної 2к квартири 80м2, в сучасному стилі, все зроблено якісно і надійно. Вся необхідна для комфорту побутова техніка. 3 кондиціонери, посудомийна машина, бойлер, телевізори смарт TV. Багато шаф для речей, балкон, просторий хол, дитяча кімната чи кабінет та спальня . Зручна інфраструктура та ддоглянутий двір, має камери та охорону ! Навколо будинку розвинена інфраструктура :супермаркет Сільпо , кавярні , ТЦ Ашан, аптеки, зупинки громадського транспорту тощо. До метро Позняки 20 хвилин пішки або 7 хвилин маршрутним таксі! Можна з маленьким песиком.

Драгоманова, 4а

Предлагается квартира, 2-х комнатная. Комнаты раздельные, два спальных места(раскладные диваны), два сан.узла. Просторный балкон на две комнаты. Вся техника в наличии. Возможно проживание с небольшими собаками. Просмотры по договоренности. Риелтор

Драгоманова вул., 15А

Квартира з авторським ремонтом, укоплектована всіма необхідними меблями, вбудована кухня з усіею нобхідною технікою: плита, холодильник, пральна машина, санвузол роздільний, велика вана, охайний підїзд, зручна транспортна розвязка, розвинута інфраструктура, метро Позняки 10 хвилин пішки.

Драгоманова вул., 42

Сдам 2х кімнатну квартиру по вулиці Драгоманова 2а, 23 поверх, 3 підʼїзд в ЖК Позняки 4а. ЖК має розвинену інфраструктуру в 30 метрах від підʼїзду великий Ашан Рів Гош. На території ЖК багато маленьких магазинів, кавʼярень, салонів краси, медсервісів, все найнеобхідніше в рамках програми "15 хвилинне місто" Квартира знаходиться в лівій частині середнього будинку 2а, ближче до Ашану. 3 квартири відкривається вид на озеро Сонячне та Харківський масив. Великі панорамні вікна в кожній кімнаті та кухні, якісний ремонт з якісними меблями та технікою. Кухня обладнана вбудованою технікою, яка включає варильну поверхню, духову шафу, посудомийну машину, також є холодильник, витяжка та невеликий телевізор. Обідня зона виконана в барному стилі на високих стільцях. Зала з великим, зручним, розкладним диваном, смарт телевізор 55 дюймів. Спальня: велике двоспальне ліжко, комод, косметичний столик та вихід на балкон. В коридорі велике шафа купе, та вхідна група з гачками для верхнього одягу. У квартирі 2 санвузли. Великий санвузол з ванною, туалетом, рукомийником та великим дзеркалом. Гарача вода за рахунок бойлера на 80 літрів. Маленький санвузол обладнаний Туалетом, пральною машиною, рукомийником та шафою для побутової хімії. В квартиру заведений інтернет 100 Мбіт, є роутер. 2 кондиціонери в спальні і на кухні. Ціна оренди 23000 грн в місяць.

Сдам 2 х ком квартира Драгоманова 2а Позняки

Долгосрочно (от года и больше) 2-х комнатная, Позняки, ул. Драгоманова 12а, 65 кв. м. Просторная квартира на 11 этаже 16-ого дома (3 парадных). Цена 12 тыс. грн. + гарантийный (страховой) месяц + коммунальные по счётчикам. Видео-обзор: youtu. be/qnplC7GYM64 (выделить, копировать, в браузерную строку, энтер) Комнаты в разных углах, через коридор + большой застеклённый балкон, как комната (диван-тахта с выдвижными ящиками для постельного белья, светильник, шкаф, шторы, деревянный пол, вентилятор, кресло). Окна выходят на стадион, за ним Славянская гимназия (на фото есть "вид из окна" + обстановка вокруг дома). Окна детской комнаты смотрят во двор, дом огорожен - ОСББ (178 грн. в месяц), консьерж (200 грн. ), своя зелёная зона, парковка (без оплаты), детская площадка. В чистом парадном кресла, стол, видеонаблюдение, два лифта. Стены можно перекрашивать в свои любимые цвета (были жёлтые и салатовые, новые жильцы покрасили в кофейный + белый) Рядом озеро Солнечное (до 500 м), 6 ресторанов вокруг, тренажёры на открытом воздухе, прогулочная атмосфера, местный променад. Супермаркеты Сильпо, Ашан, АТБ, Новус неподалёку, аптеки, школы, садики, в общем, жить нескучно! До метро Позняки быстрым шагом 15 минут. Трамвай 8, маршрутки потоком и т. д. Скоростной интернет (Wi-Fi, новый роутер), микроволновка Панасоник, холодильник Самсунг, электроплита Индезит с духовкой, стиральная машинка Индезит, новый белый шкаф (в детской), "широкоформатная" кровать с подсветкой и матрацом в спальне, телевизор с бесплатным провайдером (моё ноу-хау). В комнатах лампы потолочные с пульт-управлением, все розетки рабочие, зимой тепло - дом АППС-люкс, чугунные батареи с терморегуляторами + квартира не угловая, не боковая. Заезд с конца мая. Комиссия 50%

Сдам большую 2к кв на Драгоманова 12а

Оренда великой 1 кімнатної квартири по вул. Драгоманова, 40Ж. Поверх 14/25, площа 58 м.кв. Формат квартири: сучасна простора кухня з виходом у вітальню, окрема спальня з великим ліжком, роздыльний санвузол. Зручна транспортна розвязка: метро Позняки та Харківська, зупинки громадського транспорту, спортивні та дитячі площадки, поруч паркова зона, озера, облаштований пляж, а також безліч магазинів, аптек, кавярень.

Драгоманова вул., 40Ж

Перехрестя вул. Драгоманова та Ахматової. 1к. квартира на 6 пов. 9 пов. будинку. До ст.м.Позняки - 15 хв. пішки або три зупинки маршруткою. Техніка та меблі є, деякі речі власники довезуть за потреби. Великий балкон, простора кімната. Можна з тваринами: з кішкою, або маленькім песиком. Вартість: 10 000грн/міс. + ком.послуги (можливий торг)

Драгоманова вул., 11
1 - 24 з 44 результатів