Затишна домашня квартира, індивідуальне опалення, меблі та побутова техніка. Зручне розташування, поряд дитячий садок, школа, супермаркети, магазини, зупинки громадського транспорту.

15 Квітня вул., 4

Новобудова! Підходить під ЄОселю! Будинок зданий та частково заселений, Будинок клубного типу на 15 квартир та великою парковкою! Квартира знаходиться 500м. від садочка та школи, 300м до АТБ і зупинки, У квартирі зроблене опалення! Перший високий поверх. Усі стіни та перестінки пощекатурені, висота стелі 2.7м., стоять великі якісні вікна, хороші вхідні двері, Дуже гарне планування, кухня-студія та простора кімната, є можливість перепланувати у повноцінну двох кімнатну квартиру! Код квартири #24079453 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

2-к. квартира 41 м2 з кухнею-студією та і/о за вул. 15 Квітня

Довготривала оренда 2х кім. квартири по вул. 15Квітня буд.21. НЕ АГЕНЦІЯ! Без комісійних. Комунальні враховані в ціну, оплачує власник!(В опалювальний період +1000грн ) Опалення централізоване. Встановлений бойлер на гарячу воду. У квартирі присутні меблі, холодильник, пральна машинка, духовка, ел.чайник, праска,постіль пилосос, інтернет wifi. Без тварин! Фото відповідають дійсності. (Оплата за 1міс.+ заставна місячна сума.) Прохання посередникам та ріелторам не турбувати!!(Не звонити, не копіювати оголошення та не зберігати номер тел.)

Оренда ціна з комунальними. БЕЗ АГЕНЦІЇ ! Здам 2х.кім. 15Квітня

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль